Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Age of Empires 4’e Osmanlı İmparatorluğu Ne Zaman Geliyor?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun bir aranın ardından serinin devam oyunu olarak duyurusu yapılan Age of Empires 4, yaklaşık bir yıldır çeşitli güncellemeler alarak yoluna devam ediyor. Bir yandan güncellemeler sunuldu ama bizim oyun için beklediğimiz medeniyet güncellemeleriydi. Öyle ki oyunun temel sürümünde çok sayıda medeniyet yoktu.

Özellikle Osmanlı oyuna eklenecek mi ne zaman eklenecek merak ediyorduk. Neyse ki bu konuda da beklediğimiz duyuru geldi.

Age of Empires 4’e Osmanlı Geliyor

Gamescom 2022 kapsamında yapılan duyuru sonrasında sonunda oyuna iki yeni medeniyetin geleceğini öğrenmiş olduk. Bu medeniyetlerden birisi Osmanlı İmparatorluğu olacak.

Güçlü topları ve güçlü askerleriyle dikkat çekecek olan Osmanlı, oyunun en güçlü medeniyetlerinden de biri olarak gelecek.

Osmanlı’nın yanında oyuna eklenecek olan diğer medeniyet ise Maliler olacak. Daha çok yönetimsel anlamda öne çıkan ve stratejik yapısıyla kendisini gösteren Maliler, biraz daha geri planda kalır diye düşünüyorum.

https://youtu.be/dg00xdlQOSU

2 medeniyet için de Ekim ayını bekleyeceğiz. İki medeniyet oyuna 25 Ekim tarihinde gelecek olan güncelleme ile eklenecek.

Böylece oyunda yer alan toplam medeniyet sayısı da 10 adede kadar çıkmış olacak. Bundan sonraki dönemde de yeni medeniyetlerin gelmesini bekliyoruz. Muhtemelen yapım genişleyerek devam edecektir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler