Cuma, Nisan 26, 2024

Ağustosta Vizyona Girecek Filmler #1

Paylaş

silkroad gaminggentr

Merhabalar, daha önce 2018 yılında vizyona girecek olan göze çarpan filmleri topladığımız yazılarımız olmuştu. Bu yazı da ise kısa vadeli düşünerek önümüzdeki ay vizyona girecek olan filmleri derleyeceğiz. Filmlerin sırasını vizyona giriş tarihine göre sıralayarak sizlere içeriği hakkında da küçük bilgiler vereceğim. Hadi başlayalım!

1 Ağustos 2018 – Nico 1998 

nico

Nico isminde ki kahramanımız bir zamanların zirvedeki sanatçısıdır. Fakat yıllar geçtikçe ve Nico 50 yaşına dayanınca eski popülerliği kalmıyor. Buna bir dur demek isteyen Nico 50’ye dayanmış yaşının yanı sıra çocuğunu da alarak bir turneye çıkıyor. Turnede başına gelenler ve özel hayatının sıkıntıları işlenen bu filme Müzik/Drama diyebiliriz.

3 Ağustos 2018 – Billionaire Boys Club

billionaire boys club

1980’li yıllarda Harvard’tan yeni mezun olmuş birkaç arkadaş taze bilgilerini değerlendirmek amacıyla Milyarder Çocuklar Klübünü kuruyorlar. Kendine fazlasıyla güvenen grup insanların parasını işleme vaadiyle toplayarak paraları katlamayı hedefliyor. Fakat ters giden işler sonucunda klübün kurucuları paraları alarak kayıplara karışıyor. Gizem/Macera konulu bu filmi izlemenizi tavsiye edebilirim. 

3 Ağustos 2018 (ABD) – Night Comes On

nightcome

Şu an için Türkiye vizyon tarihi belli olmayan drama filmi. Listede yer verme sebebim ise film vizyona girdikten sonra meraklıları internetten bulup izlemeyi deneyebilir.

10 Ağustos 2018 – A Prayer Before Dawn

PrayerBeforeDawn

Tecrübeli yönetmen Jean-Stéphane Sauvaire’nin yeni yapıtı olan Suç / Drama filmi. İngiliz boksörün gerçek hikayelerinin anlatıldığı bu film vizyona girdiğinde kaçırılmaması gereken filmler arasında.

14 Ağustos 2018 – Patient Zero

patient

Dünya genelinde eşi benzeri görülmemiş bir salgının aniden patlak vermesiyle olaylar karışıyor. Bu salgın ele geçirdiği insanları bir çeşit zombiye çevirdikten sonra konuşma yetilerini de ellerinden alıyor. Konuşabiliyorlar fakat dilleri farklı! Sağlam insanlardan birisi de tanrı vergisi(!) bir yetenek ile zombilerin dilinden anlıyor ve konuşabiliyor. Sağ kalan bir grup insanın salgına çare aramasını izleyeceğiniz bir korku, aksiyon filmi.

31 Ağustos 2018 – Kin

kin

Hapisten yeni çıkmış olan Eli, kardeşi ve ailesi ile beraber suç oranı yüksek bir mahallede yaşıyor. Suç baronuna eskilerden kalmış olan borcu yüzünden kirli işlere tekrar girmek zorunda kalır. Kardeşler bu durumdan hoşnut olmayarak kaçmaya başlarlar. Kaçarken buldukları dünya dışı silahı kullanmaları kendilerini koruyacak fakat aynı zamanda onları federal ajanların radarına girmesine sebep olacak.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler