Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Alan Wake 2 Ertelendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Remedy, Alan Wake 2‘i erteledi. Remedy, Alan Wake serisinin ikinci oyunu olan Alan Wake 2’yi 2021 The Game Awards’da duyurmuştu. Sonrasında ise geçtiğimiz senelerde oyun içinden fotoğraflar yayınlamıştı. Bu sene ise oyun ile ilgili daha fazla bilgiler verip oyunun fragmanını göstermiş ve oyun için çıkış tarihi vermişti.

alan wake 2

İlk oyun ise 2010 yılında çıkmıştı. Oyun çıktığında ise oyun severler oyunu sevmişti. Oyun, gayet iyi puanlar almıştı. Remedy, Alan Wake 2’nin çıkış tarihi ise 17 Ekim olarak açıklamıştı. Oyunun bu tarihte çıkmasını beklerken Remedy tarafından bir haber geldi. Bu habere göre ise şirket, oyunu erteledi.

Remedy, Alan Wake’nin Çıkış Tarihini Ertelediğini Duyurdu

Remedy, oyunu ertelediğini açıkladı. Şirket, oyunu ertelemesindeki nedeni bir Tweet ile açıkladı. Yaptıkları açıklamada oyunun planlanan çıkış tarihinden 10 gün sonra çıkacağını açıkladılar. Remedy, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ” Ekim ayı oyun lansmanları açısından harika bir ay ve bu tarih değişikliği sayesinde herkesin sevdiği oyunların tadını çıkarması için daha fazla vakit bulacağını umuyoruz” dedi.

alan wake 3

Bu açıklamadan da anlaşılacağı üzere şirket, oyunu Ekim ayında çok fazla oyun çıkış yapacağından dolayı erteliyor.Yani bu erteleme mantıklı olabilir bunun nedeni ise Ekim ayında Marvel’s Spider-Man 2 ve Assassin’s Creed Mirage gibi oyunlarla Alan Wake 2’nin satışı da düşük olabilir.

Alan Wake 2, 27 Ekim’de Xbox Series S/X, PS 5 ve PC için çıkış yapacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler