Cuma, Nisan 26, 2024

Alienware Wireless Elite Duyuruldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son oyuncu kulaklığını ürettiğinde takvimlerin 2009 yılını gösterdiği Alienware firması, Alienware Wireless Elite ile oyuncu kulaklığı pazarına geri dönüyor. Yaklaşan büyük etkinlik E3 öncesi paylaşılan bilgilere göre marka, PC oyunculuğuna iki ürün ile hızlı biri giriş yapacak.

Belki bilenler bilir, meşhur uzaylı logosu ile oldukça dikkat çeken bir marka olan Alienware, 2009 yılında TactX kulaklık ile son oyuncu kulaklığını üretmiş ve 9 yıl boyunca bu alanda sessiz kalmıştı. Bu yıl ise E3 2018‘e girmeden önce yapılan duyuruda, Alienware Wireless Elite oyuncu kulaklığın detayları paylaşıldı. Üstelik bir de Elite Mouse var.

alienware 1

Alienware Wireless Elite, adından da anlaşılacağı üzere kablosuz bir kulaklık olarak geliyor. İçerisinde bulunan 2.4 GHz kablosuz dongle ile PC iletişimi sağlayan kulaklık, dilendiği taktirde 3.5mm jack bağlantısı da kurabilecek. Alienware Wireless Elite, LED aydınlatmaları kapalı halde 15 saat, aydınlatmalar açık halde ise 9 saatlik batarya ömrü sunuyor. Bataryayı şarj etmek için ise micro-USB arayüzü kullanılıyor.

Alienwate Wireless Elite kulaklık, 7.1 sanal surround ses teknolojisi desteği ile birlikte 20 Hz ile 20 KHz arasında frekans üretebiliyor. Mikrofonunda dahili gürültü engelleme özelliği bulunan kulaklık otomatik olarak açılıp kapanabiliyor. Nem fitilleme kumaşından imal edilen kulaklık padleri spor bir kumaş görümüne sahip. Öte yandan Alienware Wireless Elite kulaklığın her kulak üzerinde iki bölgeli AlienFX aydınlatma sistemi bulunuyor. Bilgilerin bu kadar ile sınırlı olduğu bilinen Alienware Wireless Elite kulaklığın tüm detay ve performansları tabii ki piyasaya sürüldükten sonra ortaya çıkacak.

alienware 2

Alienware Wireless Elite kulaklık bilgisi paylaşılan tek ürün değil. Alienware, Elite Gaming Mouse serisinin yeni bir versiyonunu da tanıttı. İki veya dört düğmeli birbirine geçen yan kanatlara sahip bu mouse özelleştirmeye imkan tanıması ile öne çıkıyor. Özellikle FPS ve MMO severler için ihtiyaca göre dizayn edebilmek önemli bir detay.

alienware 3

Öte yandan doğru hissi yakalayabilmek adına Elite mouse yanında dört adet 5 gram ağırlığında ek parçalar ile geliyor. İçerisinde bulunan dahili bellek ile 11 farklı profil kaydı gerçekleştirebileceği paylaşılan mouseun 5 farklı DPI ayarı da bulunuyor. Ancak teknik detaylar hakkın net bilgiler paylaşılmış değil. Yine mouse, AlienFX aydınlatma sistemini de destekliyor.

Her iki ürünün resmi ve tam detaylı duyuruları E3 2018’de paylaşılacak. Alienware Wireless Elite kulaklık 11 Haziranda 229$ etiketi ile satışa sunulması bekleniyor. Elite mouse ise Temmuz ayının sonuna doğru piyasaya sunulacak ve 90$ civarında bir satış etiketine sahip olacak. Ürünlerin ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise belirsiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler