Cuma, Nisan 26, 2024

Amazon, Fire HD 10 Modelini Güncelledi: Daha Hızlı İşlemci ve USB-C Geldi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kids Edition $149 veya $199’dan başlayacak; Amazon Fire tablet familyasının en büyük üyesi bir güncelleme alıyor: yenilenmiş bir Fire HD 10 tablet. Aynı 10.1 inç ekrana ve genel tasarıma sahip olacak ama yeni bir işlemci ile iç revizyonlar, daha iyi bir pil ömrü ve hızlı şarj deneyimi için USB-C entegrasyonu.

Amazon, yenilenen Fire HD 10 modelinin artık yeni işlemci sayesinde yüzde 30 daha hızlı olduğunu ve bu rakamlar gerçek dünyada tutulursa, eski modelde büyük gelişmeler olan yüzde 20 daha iyi pil ömrü sunduğunu söylüyor. Ek olarak gelişmiş Wi-Fi ve microSD depolama alanı maksimum olarak 512 GB’a yükseltildi (eski modelden 200 GB daha yüksek). Son olarak, Amazon nihayet ilk kez tabletlerinden birine USB-C ekledi, bu da şarj etmek için daha elverişli olmasının yanı sıra Fire HD 10 modelinde hızlı şarj da sağlıyor.

amazon fire hd 10 14

Yazılım tarafında fazla bir değişiklilik söz konusu değil. Şirket diğer uygulamalarda video içeriğini izlemeye devam etmenizi sağlayacak yeni bir resim için resim modunu oluşturmak için lansmanı kullanmasına rağmen, Android’in özelleştirilmiş tablet sürümünü Amazon’un diğer tabletleri ile aynı şekilde çalıştırıyor. Şu anda yalnızca bir kaç uygulama destekleniyor (Amazon’un kendi Prime Video uygulaması ve Netflix gibi popüler uygulamalar) ancak daha fazla uygulama zaman içinde destek alacak merak etmeyin.

Yeni özellik Fire HD 10 modeli ile birlikte sunulacak ancak gelecekteki bir yazılım güncellemesinde tüm modellere özellik sağlanacak.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler