Perşembe, Nisan 25, 2024

Amazon Prime Alışveriş Festivali Ne Zaman Başlayacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amazon Prime Day olarak bilinen alışveriş festivali için sonunda zaman geldi çattı. Birçok üründe indirimlerin uygulandığını göreceğimiz festival çok yakında başlayacak ve çok kısa bir süre devam edecek.

Dilerseniz hiç uzatmayalım ve alışveriş için yeni festivali bekleyen takipçilerimize konunun detayları hakkında bilgiler verelim.

Amazon Prime Alışveriş Festivali, 18 Temmuz’da Başlıyor

Amazon Prime Day indirimleri (yani alışveriş festivali indirimleri), bugün itibariyle başlamış durumda. 18 Temmuz başlangıç tarihi ama henüz tüm ürünler için indirim yapılmadı.

İndirimin tüm kategorileri kapsayacak şekilde başlayacağı saat ise 18:00 olarak açıklandı.

Peki bu indirimler ne kadar sürecek? Çok fazla sürmeyecek. 1 hafta kadar bir süresi olacak. 25 Temmuz tarihine kadar indirimlerin devam ettiğini göreceğiz.

Aslında bakarsanız her ne kadar indirim 1 hafta kadar sürüyor ve kısa gibi gözüküyor olsa da yurt dışındaki Prime Day etkinliğine göre çok daha uzun bir süre olduğunu belirtelim.

Amazon Prime Day

Yurt dışında Amazon Prime Day etkinlikleri 2 gün sürüyor ve sonrasında indirimler kaldırılıyor.

Tüm bu indirim fırsatlarından yararlanmak için ise Amazon Prime üyesi olmanın zorunlu olduğunu hatırlatalım.

Şu an için kontrol ettiğim zaman Prime üyeliğinde hem 30 günlük deneme süresi kampanyasının devam ettiğini hem de aylık ücretin 7.90 TL civarında olduğunu görüyorum. Henüz ücretlere yansıyan bir zam olmamış.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler