Cumartesi, Nisan 27, 2024

Amazon Prime Gaming Nisan 2022 Oyunları Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amazon Prime Gaming üyeleri, birkaç aydır çok iddialı oyunlara erişim sağlıyor. Servis biraz kendini kanıtlamak biraz da rakiplerine karşı öne çıkmak adına, elini açtı diyebiliriz. Aynı durum Amazon Prime Gaming Nisan 2022 oyunlarında da devam edecek mi derken, bugün itibariyle cevabımızı aldık.

Bu ay da servisin 8 oyunu ücretsiz yaptığını gördük. Verilen oyunlar içerisinde çok konuşulacak bir yapım göremiyorum ama yine de eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacaktır. E hadi o zaman oyunlara bir bakalım.

Amazon Prime Gaming Nisan 2022 Oyunları Neler?

Öncelikle şunu belirtelim ki verilen oyunların maddi değerlerine baktığımız zaman 470-500 TL arasında bir değeri olduğunu görüyoruz. Kesinlikle kütüphanelerinizi biraz daha zenginleştirecektir diyorum ve oyunlara geçiyorum.

Amazon Prime Gaming Nisan 2022

The Elder Scrolls 4 Oblivion

Plants vs Zombies Battle for Neighborville

Nanotale

https://youtu.be/bwozCgDr5-c

Monkey Island 2 Special Edition

Galaxy of Pen&Paper

House of 1000 Doors Family Secrets

Turnip Boy Commits Tax Evasion

Guild of Ascension

Amazon Prime Gaming Nisan 2022 oyunları bunlar. Amazon Prime için aylık ücrete bakıyorum 7.90 TL. Bu ücret içerisinde sadece Gaming artısı da yok. Çeşitli ek abonelik artıları var.

Ücretsiz kargo gibi gibi. Üzerine bir de her ay 400-500 TL değere sahip olan oyunlar hediye olarak veriliyor. Böyle değerlendirdiğim zaman Amazon Prime sisteminin rakiplerinin önüne geçtiğini düşünüyorum. Zaten ülkemizde de bir hayli ilgi görmeye başladı. Bakalım görelim bu ilgi artmaya devam edecek mi?

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler