Cumartesi, Nisan 27, 2024

Amazon Prime’ın Türkiye Fiyatlarına Zam Gelecek Mi: Şirket Açıkladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en popüler çevrimiçi alışveriş sitesi Amazon‘un Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, artmakta olan dolar kuru üzerine ortaya çıkan “Amazon Prime ücretlerine zam gelecek mi?sorularına ve konu hakkında spekülasyonlara dair açıklamalarda bulundu.

Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, Bloomberg HT ekibine ile gerçekleştirdiği bir röportajda gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Marriott verdiği demeçte, Türkiye’de hizmet vermekten ve müşterilerin Amazon’a karşı duydukları ilgiden memnun olduklarını belirterek gün geçtikçe daha popüler hale gelen Amazon Prime abonelik hizmetinin fiyatlarına zam gelip gelmeyeceği konusunda açıklamalarda bulundu.

“Ürün veya hizmetlerimizin fiyatını artırmayı her zaman son seçenek olarak görüyoruz.”

Richard Marriott
Amazon Prime'ın Türkiye Fiyatlarına Zam Gelecek Mi: Şirket Açıkladı! 2

Tüm Amazon.com.tr müşterilerinin geniş bir yelpaze içerisinden seçebilecekleri kaliteli ürünlere uygun fiyatlar ile sahip olmasını sağlamak adına sürekli çalışıyoruz. Ürün veya hizmetlerimizin fiyatını artırmayı her zaman son seçenek olarak değerlendiriyoruz.

Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott

Sundukları ürün ve hizmetlerde fiyat artışı uygulamayı daima en son seçenek olarak tercih ettiklerini dile getiren Marriott, Amazon Prime’ın Türkiye fiyatının bir süre daha aynı kalacağını doğrulamış oldu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler