Perşembe, Nisan 25, 2024

AMD Ryzen 5’li Surface Laptop 4 Gözüktü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika merkezli yazılım ve teknoloji devlerinden Microsoft’un Surface Laptop 4 dizüstü bilgisayar modelinin 2021’in ikinci yarısında gün ışığına çıkması bekleniyor, ancak dizüstü bilgisayarla ilgili önemli ayrıntıları çoktan almaya başladık. AMD Ryzen 5 işlemcili dördüncü nesil Surface Dizüstü Bilgisayar Geekbench karşılaştırma sitesinde ifşa oldu.

Surface Laptop 4 info
AMD Ryzen 5'li Surface Laptop 4 Gözüktü! 3

Geekbench listesine göre, Ryzen 5 3580U tarafından desteklenen Surface Laptop 4, kod adı olarak “Renior” ismiyle hitap ediliyor ve cihazda 8GB DDR4 RAM bulunuyor. Cihazın onay almamış olmasına rağmen, 8GB RAM’e sahip olan model, muhtemelen Surface Laptop 4’ün temel versiyonu olması bekleniliyor. Bunun ötesinde, liste bize dizüstü bilgisayar hakkında diğer önemli ayrıntıları veriyor.

Surface Laptop 4 Geekbench 5
AMD Ryzen 5'li Surface Laptop 4 Gözüktü! 4

Bununla birlikte tablo, bize Surface Laptop 4’ün ne kadar güçlü olacağına dair bir kaç fikir veriyor. Geekbench 5 sonuçlarına göre, Ryzen 5 3580 işlemcili Surface Laptop 4 tek çekirdek puanı 1063 ve çok çekirdek puanı 5726 almayı başardı. Karşılaştırma amacıyla Intel işlemcili Surface Dizüstü Bilgisayar 4 tek işlemcili de 1343 ve çok çekirdekli de 4970 puan aldı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler