Cuma, Nisan 26, 2024

Android için OneDrive Kullanıcılarına Müjdeli Haber!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft beyciğimin bulut depolama servisi OneDrive, son zamanlarda Microsoft ve Windows ekosistemi içerisinde bir hayli popülerite sahibi. Şirket ise Android için OneDrive uygulamasına son zamanlarda yeni geliştirmeler ekleyerek durmadan güncelliyor. Genel olarak OneDrive kullanıcıları için gelen bu güncelleme, fotoğraflarınızı daha hızlı bir biçimde yükleyerek fotoğraf deneyimlerinizi geliştirmeye odaklanıyor.

Şimdiye kadar OneDrive uygulaması, abonelere fiyat karşılığında depolama alanlarını 200GB’dan başlayan seçenekler ile yükseltmelerine olanak tanıdı. Bu yeni güncelleştirme ile birlikte 100GB’lık bir depolama alanına yeni ve bir hayli ucuz fiyat ile yükseltme yapabilirsiniz.

OneDrive Nedir?

OneDrive, Google’ın Google Drıve’ı, Apple’ın iCloud servisi gibi Microsoft’un ekosistem kullanıcılarına sunduğu bir bulut depolama servisidir. Fotoğraflarınızı, Videolarınızı, Ses Dosyalarınızı ve aslında kısacası tüm dosyalarınızı OneDrive’a kaydedebilirsiniz.

Tıpkı çoğu her serviste olduğu gibi OneDrive servisinde de ücretsiz bir depolama alanınız mevcut oluyor. Eğer bir Windows işletim sistemi yüklü bir bilgisayarınız varsa dosyalarınızı çok ama çok kolay bir biçimde yönetebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler