Perşembe, Nisan 25, 2024

Android için WhatsApp’a Karanlık Mod Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

WhatsApp’ın Android cephesinde ki uygulamasının en son beta sürümü kullanıcılar tarafından epeydir beklenen karanlık mod desteğini aldı. WABetaInfo tarafından bildirim “Koyu Tema, Karanlık Mod, Gece Modu” artık ne olarak betimliyorsanız, 2.20.13 sürümüne sahip tüm beta kullanıcılarının kullanıma sunuldu.

Belirtilen sürüme sahip beta kullanıcıları ayarlar menüsü altında yer alan “Sohbetler” kısmından özelliği aktif kılabilirler.

WhatsApp’ın karanlık modunu kalıcı olarak açma, kalıcı olarak kapatma veya Android’in sistem genelinde karanlık modu veya pil tasarrufu ayarları tarafından dikte ettirme seçeneğiniz vardır.

Kullanıcılar, karanlık modun ışığın olmadığı ortamlarda uygulama arayüzlerini gözler üzerinde kolaylaştırdığının ve OLED ekranlı cihazların pil ömründe artış verebileceğini iddia ediyorlar.

Bazıları, WhatsApp’ın karanlık modunun mutlak siyahtan daha gri olduğu gerçeğine itiraz edebilir, ancak yine de uygulamanın normal yeşil ve beyaz renk düzeninden çok daha koyu.

ChatList Android Cut
Android için WhatsApp'a Karanlık Mod Geliyor! 2

Beta sürümü ile WhatsApp, Facebook Messenger ve Instagram’dan sonra karanlık mod tedavisini almak için Facebook’un ana uygulamalarının üçüncüsü oldu. Modun iOS veya beta olmayan kullanıcılar için ne zaman kullanılabilir olacağı belli değil, ancak beta sürümünün bu yaygın sürümü göz önüne alındığında uzun sürmeyecektir

Mod şu an için Android beta kullanıcıları tarafından erişime açık ve WhatsApp beta programı için yeni kayıtları kabul etmiyor gibi görünüyor fakat beta dışı kullanıcılar sürümü APK olarak kurabilirler yalnız hatırlatalım bu bir beta olduğundan herhangi bir açığa kurban gitmeniz ya da bir sorunla karşılaşmanız kendi sorumluluğunuzdadır, APK‘yı kurarken iki kez düşünmenizi tavsiye ederim.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler