Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Andrzej Sapkowski Yeni Bir Witcher Kitabı Yazıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Witcher kitaplarının yazarı olan Andrzej Sapkowski yeni bir Witcher kitabı daha yazıyor. Witcher serisi son zamanlarda popülaritesini arttırmaya devam ediyor. Seri aslında o kadar da ünlü değilken CD Projekt Red, serinin haklarını kitabın yazarı olan Andrzej Sapkowski’den almak ve bu kitaplardaki hikayeyle oyun yapmak istemişti. Andrzej Sapkowski de o zaman tek bir ödemeyle şirkete oyunun haklarını satacağını söylemiş ve iki taraf anlaşmıştı.

witcher 2

Sonradan ise CD Projekt Red, Witcher oyunları yaptı ve Witcher 3’ü de piyasaya çıkararak büyük bir popülarite kazandı. Sonrasında ise Andrzej Sapkowski hatasını anlamış ve şirket ile yeni bir anlaşma yapmak istemişti. İki taraf da yeni bir anlaşma yapmış ve sorunu o zaman çözmüşlerdi. Şimdi ise yazar yeni bir kitap daha yazdığını açıkladı.

10 Yılın Ardından Andrzej Sapkowski Yeni Bir Witcher Kitabı Daha Yazıyor

Son yazdığı Witcher kitabını 2013 yılında piyasaya çıkaran Andrzej Sapkowski, 10 yıldır başka bir Witcher kitabı çıkarmamıştı. 10 yılın ardından yazar, yeni bir Witcher kitabı yazdığını doğrulayan bir açıklama yaptı. Yazar, yeni kitabın konusunun ne olduğunu söylemedi. Bu konu hakkında da şöyle bir açıklama yaptı: ” Bunları asla söylemem çünkü benimle asla bilemezsin. Belki bir şeyler yaparım, belki yapmam. Şimdiye kadar bir şeyler yazacağım deyip sonra yazmayınca insanlar sanki onları kandırmışım ve yalan söylemişim gibi şikayet ettiler. Bu yüzden, yapmayı bitirene kadar ne yaptığım hakkında konuşmaktan hoşlanmıyorum. Çünkü bitirene kadar var olduğunu düşünmüyorum. Evet, The Witcher hakkında bir kitap üzerinde çalışıyorum ve oldukça da özenle. Bir yıl sürebilir ama fazlası değil”

Yazar verdiği röportajda bunları söyledi ve yeni bir Witcher kitabının geleceği de doğrulanmış oldu. CD Projekt Red”in de yeni çıkaracakları Witcher oyunun senaryosunu bu kitaba göre hazırlama ihtimali var.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler