Perşembe, Nisan 18, 2024

Antec, Hava Akışı Odaklı D700 FLUX Kasasını Piyasaya Sürdü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Antec, hava akışı için optimize edilmiş yeni bir kasa ile 2021 yılında piyasaya sürülüyor. Yepyeni D700 FLUX, yeni FLUX serisindeki üçüncü kasa konumunda bulunuyor. F-LUX tasarımı aracılığıyla gelişmiş havalandırma sağlar.

Intel’in 10. Nesil Core serisi ya da AMD’nin Ryzen 5000 serisi gibi üst düzey CPU’ların artan soğutma gereksinimleri sebebiyle Antec, ısı dağılımını iyileştirmek için yeni fikirler deniyor. Ekip, önceden kurulmuş 5 adet 120mm fanla birlikte hava akışına odaklanan gelişmiş bir kasa yapısına sahip olan F-LUX tasarımına geçti.

antec flux yeni kasalarini duyurdu 1

467 mm x 220 mm x 486 mm (DxWxH) boyutlarına sahip olan DF700 FLUX, Antec’in orijinal F-LUX platformuyla birlikte gelen çok sayıda özellik sunuyor. F-LUX platformu, soğuk havayı kasaya ve sonrasında ana iç kısıma doğru çekerek sağ alt panel aracılığıyla güçlü bir havalandırma sistemi tasarımını benimsiyor. Ön panel, üç boyutlu ve dalga şekilli bir ağ kullanılarak tasarlandı.

antec flux yeni kasalarini duyurdu 2

Kasa, önde üç adet 120 mm ARGB fan sağ taraftaki paneldeki havalandırma yoluyla ve alt kısımda soğuk havayı kasaya çekmek için, PSU bölmesinin üstünde bir 120 mm ters fan ile birlikte geliyor ve daha yüksek seviye bir GPU soğutma performansı sunuyor.

DF700 FLUX, toplamda dokuz fan için alan sunuyor. Sıvı soğutma desteği açısından, kasanın önünde ve üstünde 360 mm radyatör ve arka tarafta 120 mm radyatör için bir yer bulunuyor. Fanları radyatörün dış tarafına doğru monte ederseniz desteklenen maksimum radyatör kalınlığı 55 mm oluyor.

antec flux yeni kasalarini duyurdu 3

Dahil edilen ARGB fanları ile ilgili bir durum olarak, tüm ARGB aksesuarlarınızı kolayca kontrol etmek için bağlayabileceğiniz yerleşik bir LED denetleyici bulunuyor. Diğer özellikleri arasında yedi genişletme yuvası, üç adet 3,5 inçlik HDD ya da üç adet 2,5 inçlik SSD için alan yer alıyor.

antec flux yeni kasalarini duyurdu 4

Ön G/Ç panelinde iki USB 3.0 bağlantı noktası, güç düğmesi, HD Ses ve LED kontrol düğmesi bulunuyor. Son olarak ise kolay temizlik için kasanın üstünde, önünde, altında ve yanında manyetik toz filtreleri yer alıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler