Çarşamba, Nisan 24, 2024

AnTuTu, Haziran Ayının En Performanslı 10 Android Telefonunu Açıkladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Telefon ve tabletlere Benchmark testi uygulamaya yarayan popüler test programı AnTuTu, Haziran ayının en iyi performans gösteren 10 Android telefonunu açıkladı.

Geçen Ayın Şampiyonu Yine Listenin Zirvesinde Bulunuyor

AnTuTu, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği bu listeye Haziran ayının en iyi performans gösteren akıllı telefonlarını listeledi ve listenin zirvesini Nubia’nın oyunculara yönelik geliştirmiş olduğu akıllı telefonu Nubia Red Magic 3 tekrardan oturmuş durumda.

AnTuTu’nun paylaştığı listeye bakıldığında Nubia’nın Nubia Red Magic 3 modelinin 382331 puan alarak birinci sıraya oturduğu görülüyor. Listenin ikinci sırasına bakıldığında ise Xiaomi’nin oyunculara yönelik geliştirmiş olduğu bir diğer cihaz olan Black Shark 2’nin bulunduğu gözüküyor ve bu model de 375592 puan alarak listeyi takip ediyor.

Listenin üçüncü sırasına bakıldığında ise geçtiğimiz aylarda Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıtılan Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli Mi 9’un Transparent Edition versiyonu bulunuyor. Bu model ise 371021 puan alarak listenin üçüncü sırasında kendine yer buluyor.

antutu

Listeyi sırasıyla Xiaomi Mi 9, OnePlus 7 Pro, Meziu 16s, OnePlus 7, Redmi K20 Pro, Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S10+ ve Galaxy S10 takip ediyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler