Cumartesi, Nisan 20, 2024

AnTuTu, Ocak Ayının En Performanslı 10 Android Telefonunu Açıkladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Telefon ve tabletlere Benchmark testi uygulamaya yarayan AnTuTu, Ocak ayının en performanslı 10 Android telefonunu açıkladı.

AnTuTu, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği bu listeye Ocak ayının en iyi performans gösteren akıllı telefonları listeledi ve listenin zirvesine geçen ayın lideri olan olan Nubia Red Magic Mars tekrardan oturmuş durumda.

Geçen Ayın Şampiyonu Yine Zirvede

Nubia’nın oyunculara yönelik piyasaya sürdüğü akıllı telefonu Red Magic Mars listenin zirvesinde bulunuyor. Qualcomm’un Snapdragon 845 yonga setinden gücünü alan telefonun 320,996 puan aldığı görülüyor. Listenin ikinci sırasında bulunan ve Kirin 980 yonga setinden gücünü alan Huawei Mate 20 ise 308,140 puan almayı başarmış.

antututu

Listenin üçüncü sırasında ise Huawei’nin bir alt markası olan Honor’un V20 modeli bulunuyor ve bu akıllı telefon ise 306,567 puan almayı başarmış.

Listeyi sırasıyla Huawei Mate 20x, Honor Magic 2, Xiaomi Black Shark Helo, Huawei Mate 20 Pro, OnePlus 6T, Vivo NEX ve Asus’un oyuncu telefonu ROG Phone takip ediyor.

Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi ile beraber bu listenin tamamen değişmesi bekleniyor. Qualcomm’un Snapdragon 855 yonga setine sahip yeni akıllı telefonların piyasaya sürülmesi listeyi köklü olarak değiştirecektir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler