Cumartesi, Nisan 20, 2024

Apex Legends Mobile Çıkış Tarihi Açıklandı! Ne Zaman Geliyor?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Battle Royale savaşını mobile taşıyacak olan Apex Legends Mobile için beklediğimiz açıklama sonunda geldi.

Aslında bir süredir oyunun mobil sürümünün geliştirildiğini biliyorduk. Hatta Mart ayı gibi oyunun mobil sürümü için bir de çıkış videosu yayınlanmıştı. Fakat çıkış tarihi bir türlü açıklanmamıştı.

Çıkış tarihi için beklediğimiz açıklama ise saatler önce geldi. Her iki platform için de oyun çok kısa bir süre içerisinde geliyor.

Apex Legends Mobile, 17 Mayıs Tarihinde Çıkıyor

EA Games imzasını taşıyan ve Respawn Entertainment tarafından geliştirilen oyun, uzun süredir devam eden beta sürecini 17 Mayıs tarihinde tamamlayacak.

Kaçırmayın: FIFA Serisinin Yeni Adı Açıklandı

Oyunun hem iOS hem de Android cihazlar için kullanıma sunulacak. Ücretsiz bir şekilde akıllı telefonlar üzerinden oynanabilecek olan yeni mobil oyunun sistemsel açıdan çok büyük farklar sunmasını beklemiyoruz.

Oyun yine iddialı grafiklere ve oynanış yapısına sahip olacak. Ayrıca yine 3 oyunculu takımlar şekilde ilerlenecek. Maksimum oyuncu sayısının ise yine 60 oyuncu olduğunu göreceğiz.

Apex Legends Mobile

Mobil oyun, bu gibi yönleriyle ana oyuna çok benzer olacak. Artık oyun çıktığı zaman daha detaylı değerlendirmeler ve incelemeler de yaparız.

Şimdilik yeni mobil oyundan da sahneler barındıran videoyu sizlerle paylaşalım. Daha fazlasını da oyun çıktıktan sonra paylaşmaya devam edeceğiz. Özellikle akıllı telefonları ne kadar zorlayacak bir oyun olacağını biz de merak ediyoruz. Oyunu deneyip göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler