Perşembe, Nisan 25, 2024

FIFA Serisinin Yeni Adı Belli Oldu: EA Sports FC

Paylaş

silkroad gaminggentr

EA Games ile FIFA arasında yıllardır süre gelen bir anlaşma var. Bu anlaşma kapsamında bu zamana kadar yayınlanan oyunların adının FIFA olarak seçildiğini gördük. Tabii ki süreçte iki tarafta kazanç elde ediyordu. Anlaşma kapsamında EA Games belli ücretler içerisinde FIFA’ya ödemeler yapıyordu. Fakat yıllardır devam eden bu anlaşmanın bu yıl içerisinde biteceği de gündeme gelmişti.

Bir süredir piyasada dolaşan iddialarda, anlaşmanın son bulacağı ve bundan sonra oyun serisinin farklı bir isimle devam edeceği belirtiliyordu. İşte uzun süredir gündemde olan bu iddialar sonunda doğrulandı.

FIFA Serisinin Yeni Adı EA Sports FC Olacak

Son bilgilere göre FIFA ile EA Games arasındaki anlaşma son buldu. Buna göre artık oyunun FIFA olarak isimlendirilmesi mümkün olmayacak.

Kaçırmayın: Adrenalin 22.5.1 Güncellemesi Geldi 

Yani FIFA 23 yapımını görmeyeceğiz. Bundan sonra oyun EA Sports FC olarak isimlendirilecek.

Artık seri bu şekilde gidecek gibi duruyor. Yeni isimlendirmenin dışında oyunda FIFA etkinlikleri, Dünya Kupası etkinlikleri gibi FIFA’ya bağlı organizasyonlar da olmayacak.

EA Sports FC

Oyun yapısı, takımların durumu, oynanış dinamikleri konusu, formalar, logolar gibi içerikler ise serinin ruhuna uygun bir şekilde devam edecek.

İsmin değişecek olması oyunda çok büyük değişiklikler olacağı anlamına gelmiyor. Yine de şu an için serinin en çok merak ettiğimiz oyunu EA Sports FC diyebiliriz. Bakalım isim değişikliği dışında neler göreceğiz?

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler