Cuma, Nisan 19, 2024

APEX Legends Tam 11 Yeni Karakter Güncellemesi Getiriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apex Legends çok yakında alacağı yeni güncelleme ile pek çok karaktere sahip olacak. Açıklanan listeye göre 11 yeni farklı karakter birden olmasa da, yavaş yavaş oyuna eklenecek. Zira hepsinin birden oyuna eklenecek olması biraz abartı olurdu. İlk olarak oyuna Octane ve Wattson adında iki karakter getiriliyor. Şuanda Apex Legends 100 milyon oyuncu sınırını geçmek üzereyken, bu güncelleme iyi gelecek.

Bazı Karakterler Kilitli Olacak

Apex Legends içerisinde karakter açmak istediğiniz zaman kırmızı coin kullanıyor veya ücreti ile sarı coin satın alarak hemen açabiliyorsunuz. Oyun sizi burada “istersen biriktir, istersen beklemeden aç” mantelitesini sunuyor. Yine aynı şekilde gelecek olan bazı karakterler oyun içerisinde paralı olacak. İster kırmızı, ister sarı coin ile açabileceksiniz.

EA şuanda oyundan para kazanmaya başladı. Oynayanlar bilirler, Apex Legends ücretsiz bir şekilde oynanıyor. Para ile item satın alıp ekstra güçlü olamıyorsunuz. Hiçbir zaman da bu mantıkta ilerlemeyecek. O yüzden PUBG, Fortnite ve Overwatch gibi birden piyasaya girerek çok tuttu. Şimdi her yerden oyuncuları kendisine çekmeye devam ediyor.

apex legends yeni karakterler

Firma da bu büyümeyi gördüğü için yenilikleri çok yakında canlı bir şekilde oyuncuların hizmetine sunacak. Peki hangi karakterler gelecek?

Tam Liste

  • Nomad
  • Octane
  • Prophet
  • Husaria
  • Jericho
  • Rampart
  • Blackout
  • Crypto
  • Rosie
  • Skunner
  • Wattson

Tüm bu karakterler 2019 yılı içerisinde oyuna eklenmiş olacak. Fakat hangisinin hangi aylarda oyunda olacağı net değil. Şundan eminiz ki bu liste içerisinden iki karakter çok yakında oyuna güncelleme olarak getirilecek. Karakterlerin bir kaçında ise Titanfall 2’den esintiler olduğu söyleniyor. Zira Stimpack tabanlı yeteneği olduğu bilinen Wattson’un elektrik tuzağına sahip olacağı kesin gibi.

apex legends en iyi itemler

Yeni Araçlar ve Lootlar da Geliyor

Apex Legends sadece karakter üzerine kurulu değil tabii ki. Harita içerisinde araçlar da mevcut. Gelecek olan güncelleme ile birlikte hava ve kara araçlarının da ekleneceği belirtiliyor. Zira oyun içerisindeki kodlar ve yeni yama detayları bu ibareleri doğruluyor.

Oyun çok hızlı olduğu için, tepeden drone ile bırakıldığınızda haritayı çok iyi süzmek ve silahlar ile teçhizatlarınızı seri bir şekilde toplamanız gerekiyor. Ancak şuana kadar hep aynı lootlar ve araçlar yer alırken, yeni güncellemede farklı lootları da göreceksiniz.

apex legends

Karakterlerin Tahmin Edilen Özellikleri

Nomad: Türkçe karşılığı göçebe anlamına geliyor. Sürekli hareket eden ve hızlı kaçan bir karakter olacak. Ekip arkadaşlarından ziyade tek savaşıp, birden çıkmayı seven karakter.

Octane: Bu karakter çok ilginç olacak. Zira zamanı çevirebilme, gerçekleşecek olayları tahmin edebilme, lootların düşeceği yeri görebilme ve en iyi eşyaların nerede olacağını tahmin edebilme yeteneklerine sahip olabilir.

Husaria: Türkçe anlamı “Kanatlı Süvari” olarak nitelendiriliyor. Jetpack tarzı havalanabileceği türden bir özelliği olacak.

Jericho: Mirage’nin kardeşi olacak olan bu karakterimiz birden duvarlar örerek savaş anında sizi belli bir süre koruyabilecek. Tabii şuan için bu karakterin yetenekleri de tahminler arasında.

Blackout: Düşman yeteneklerini bir süreliğine etkisiz hale getirebilecek olan karakter. Anlık olarak rakipler ile karşılaştığınızda size ateş edememesini sağlayabileceksiniz. İlginç değil mi?

Rampart: Bu karakter koruyucu olarak geçiyor. Bir nevi support diyebiliriz. Yetenekleri arasında kalkan açma ve barikat kurma bulunuyor.

Cyripto: Adından da anlaşılacağı üzere bir nesneyi veya alanı hackleyebilecek olan karakter. Ancak nasıl bir yetenek sergileyecek şuan için net değil.

Rosie: Bu karakter hakkında henüz net bir bilgi yok. Fakat yine bir şeyler inşa edebileceği belirtiliyor. Zamanla göreceğiz.

Skunner: İskoç karakteri olarak nitelendiriliyor. Rakiplerin üzerine kusabilecek veya ilginç bir harekette bulunarak onların bir kaç saniyeliğine etrafını görmelerini engelleyecek yeteneklere sahip olabilir.

Wattson: Elektrik tuzağı kurabilen bir karakter. Kendi güçleri arasında da elektrik bulunuyor. Supersonic patlama yapabileceği beklenen bir ultiye sahip. Değişik şeyler yapacak.

Prophet: Bu karakter ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Evet Apex Legends muhtemel olarak iki hafta içerisinde ilk büyük güncellemeye sahip olacak. Bakalım yeni güncelleme oyuna neler getirecek hep birlikte göreceğiz. Karakterler hakkında merak ettikleriniz veya bilgi sahibi olduğunuz detaylar varsa, yorumlar kısmından yazabilirsiniz.

apex legends yeni karakterler 002

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler