Perşembe, Nisan 25, 2024

Apple, 2 Metrelik MagSafe 3 Kablosunu Satışa Sundu: O Fiyat Etiketine Doğalgaz Faturası Ödenir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bildiğiniz üzere Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devlerinden Apple, MacBook Pro modelinin tasarımında radikal bir değişikliliğe giderek eski MacBook Pro modellerinin tasarımına dönüş yapmıştı ve bu dönüşle birlikte artık cihazlar tekrardan MagSafe üzerinden şarj olabiliyordu.

Cupertino merkezli şirket 6 Haziran’da gerçekleştirdiği WWDC 2022 konferansında ise M2 çipini ve M2 çipinden güç alan yeni MacBook Air modelini de tanıtarak MagSafe girişini MacBook Air modellerine de geri getirdi. Bugün ise iki metrelik USB-C – MagSafe 3 Kablosu satışa sunuldu.

Hangi cihazlar ile uyumlu ve fiyatı ne kadar?

Uzay Grisi, Gece Yarısı, Yıldız Işığı ve Gümüş renk seçeneklerine sunan ve iki metre uzunluğa sahip MagSafe 3 Kablosu; M2 yonga setine sahip 2022 model Macbook Air, 2021 model 14 ve 16 inç MacBook Pro modelleri ile uyumluluk sağlayabiliyor. 979 TL fiyat etiketine sahip olan MagSafe 3 kablosu beraberinde herhangi bir adaptör ile gelmiyor.

Ürünle ilgili sayfaya baktığımız zaman uyumluluk listesinde M2 yonga setinden güç alan yeni MacBook Pro yer almıyor fakat 2022 model yeni MacBook Pro, MagSafe ile birlikte geliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler