Perşembe, Nisan 25, 2024

Apple AirPower Şarj Ünitesini 2019 da Piyasaya Sürecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son yıllarda akıllı cihazları şarj etmek konusunda kablosuz teknolojiler kullanılmakta. Bir çok kişi kablosuz şarj istasyonlarını kablolu şarj aletlerine göre daha kolay kullanıma sahip olduğunu düşünüyor. Apple’nin ürettiği kablosuz airpods’lar ve cep telefonları için yeni bir kablosuz stand ürettiği haberleri yurt dışı bazı kaynaklarca iddia edildi.

 

Resmi Bir Açıklama Yok

Apple, Eylül 2017’de, iPhone 8 ve iPhone X ile kablosuz şarj özelliği getirdiğini ve yalnızca iPhone’u değil Apple Watch ve AirPod’lerini şarj edecek kendi kablosuz şarj özelliğinin geleceğini duyurmuştu. Ürünün 2018 yılında gelmesi bekleniyordu ancak beklenildiği gibi olmadı. Haziran 2018’de kablosuz AirPower’ın üretildiğini ancak aşırı ısınma sorunlarına yol açtığı söylentileri çıkmıştı.

AirPower

21 Ocak’da Açıklanabilir

21 Ocak tarihinde seri üretimden çıkacak ürünlerin aşama aşama satışa hazırlanacağı konuşuluyor. AirPower’ın en dikkat çeken özelliği ebatları gereğince üç cihazı aynı anda kablosuz şarj edebiliyor olması. Yani bir kullanıcı Apple Watch’unu, AirPods’unu ve iPhone’unu aynı anda AirPower üzerinden şarj edebilme imkanına sahip.

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler