Cumartesi, Nisan 27, 2024

Apple Amerika’da Yenilenmiş iPhone 12 Mini Satışına Başladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devi Apple, uzun bir süredir yenilenmiş iPhone modelleri satışı yapıyor ve bugün Ekim 2020’de piyasaya sürülmesinden bu yana ilk kez Amerika’da sertifikalı yenilenmiş iPhone 12 mini modeli satışına resmi olarak başladı.

Yenilenmiş iPhone 12 mini 128GB Siyah modeli Apple’ın çevrimiçi yenilenmiş mağazasında 579 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuldu fakat aynı modelin sıfır modeli 649 dolar fiyat etiketi ile hali hazırda satışta.

Yenilenmiş iPhone modellerinin farkı ne?

iPhone 12 Mini
Apple Amerika'da Yenilenmiş iPhone 12 Mini Satışına Başladı! 2

Yenilenmiş iPhone 12 mini modelinin kilidi açılıyor ve SIM’siz geliyor. Ayrıca tüm yenilenmiş iPhone modelleri yeni bir pil, yeni bir dış kasa, tüm kılavuz belgeleri ve USB Type-C’den Lightning’e kablosunu içerisinde barındıran beyaz bir kutu ile geliyor. Yenilenmiş tüm iPhone’lar, Apple’ın standart bir yıllık garantisi kapsamındadır ve genişletilmiş AppleCare+ kapsamı için uygundur.

Apple, yenilenmiş iPhone’larının kapsamlı bir şekilde test edilip temizlendiğini ve bize göre bunların yepyeni iPhone’lardan neredeyse ayırt edilemez olduğunu söylüyor. Sertifikalı yenilenmiş bir iPhone ile göze çarpan tek fark, daha sade bir kutuda gelmesi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler