Cumartesi, Nisan 27, 2024

Apple Card ABD’de Kullanıma Başlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple Kart, ilk grup açık test kullanıcısını bugün alım gerçekleştiriyor. Apple Card şimdilik sadece ABD’de kullanıma sunulmuş durumda. Tim Cook, bir süre önce şirketin ilk kredi kartı Apple Card’ın ağustos ayı içinde kullanılabileceğini söylemişti. Apple’ın Goldman Sachs’la ortaklaşa olarak hayata geçirdiği kredi kartı için önizleme dağıtımının bugünden itibaren kullanıma ve dağıtıma başladığını belirtti.

bank fwsjkin45xyu large

En Az İOS 12.4 Gerekiyor!

Apple Card’ı kullanabilmek için iOS 12.4 işletim sistemine sahip olmayı gerektiren kayıt işleminde kişilerin adresini, doğum gününü, gelir düzeyini ve sosyal güvenlik numarasının son dört hanesini girmesi gerekiyor.  Fiziksel olarak sahip olmak isteyenlerin ise kurulum sürecinde başvuru yapması gerekiyor. Ayrıca  Apple Pay ile kullanmaya başlayabilirsiniz.  Yaptığınız her alışveriş için Daily Cash kazanılabiliyor. 

cashback fkxaocdxzfau large

Kart Aidatı Kullanım Ücreti Yok!

Bakiyenizi düşürmeyi kolaylaştırmak istiyoruz, zor değil. Yani Apple Card’ın herhangi bir ücreti yok. 4 Yıllık, nakit nakit avansı, limit aşımı veya gecikme ücreti yok. 5 Ücret yok. Gerçekten mi. Ve Apple Kart ile hedefimiz, sektördeki en düşük faiz oranları sağlamakta. Ayrıca bir çok kredi kartı ekstresi, asgari tutarınızı ödemenizi belirtmekte. Ve bunu ödemenizin yanında size daha fazla kampanya mesajları/bildirimleri gönderiyor.

card fhxgfbpnt7e6 large

Apple Kart farklı. Ödeme yapmaya hazır olduğunuzda, Apple Card seçtiğiniz ödeme tutarına bağlı olarak ödeyeceğiniz faiz miktarını tahmin ediyor. Ve bunu gerçek zamanlı olarak yapıyor, böylece bakiyenizin ne kadarını ödeyeceğiniz konusunda bilinçli bir karar verebilmenize olanak sağlıyor.

 

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler