Çarşamba, Ekim 23, 2024

Apple, Far Out Etkinliğini Duyurdu: Hangi Ürünleri Göreceğiz?

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devlerinden Apple, merakla beklenen Sonbahar etkinliğinin duyurusunu yaptı. Aylardır şirketin Sonbahar etkinliğinde tanıtılacak ürünler hakkında sızıntılar ortaya çıkıyordu ve şimdi ise lansman etkinliğine sayılı günler kaldı.

Apple, “Far Out” başlıklı lansman etkinliğini YouTube’da yayınladığı video ve mail bültenleri ile resmi olarak duyurmuş oldu. Sonbahar etkinliği, şirketin paylaştığı bilgilere göre 7 Eylül 2022 Çarşamba günü akşam 20.00’da klasik olarak düzenleniyor olacak.

Lansman etkinliğinde neleri görmeyi bekliyoruz?

YouTube video

Apple’ın Far Out başlıklı lansman etkinliğinde köklü değişikliklere sahip iPhone 14 akıllı telefon ailesini, yine köklü değişikliklere sahip Apple Watch Series 8 modellerini ve tabi ki de şirketin yeni nesil yonga setlerinden M2 ailesinin yeni üyelerini görmeyi bekliyoruz.

BENZER:  PC Toplama Rehberi: Adım Adım Kendi Bilgisayarınızı Kurun

Spekülasyonlara göre şirket bu etkinlikte M2 Pro ve M2 Max yonga setlerini tanıtacak ve bu yonga setlerine sahip Mac mini modellerini de duyuruyor olacak. Yeni yonga setlerinin isimleri farklılık gösterebilir ayrıca Apple yonga setine sahip Mac mini modellerinin de tanıtılacağı kesin değil.

7 Eylül Çarşamba akşamı sizlerle tekrardan PC Hocası web sitesinde görüşmek üzere dostlar, tüm gelişmeleri sizlere aktarıyor olacağız.

Think Different.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler