Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Apple, iPhone 14 için Sarı Renk Seçeneğini Duyurdu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji Apple, yine basından habersiz ufak çaplı duyurular yapmaya devam ediyor. Şirket iPhone 13 serisi ile arasında majör farklar bulunmayan iPhone 14 ve iPhone 14 Plus modelleri için Sarı renk seçeneğini duyurdu. Yeni renk seçeneği 10 Mart 2023 tarihi itibariyle ön satışa açılırken, 14 Mart 2023 tarihi itibariyle fiziksel olarak satışa çıkacak.

Tabi ki yeni renk seçeneğiyle gelen akıllı telefonun normal iPhone 14 modelleri ile teknik özellik açısından bir farkı bulunmuyor ayrıca fiyat etiketi tarafında da herhangi bir değişim ya da fark mevcut değil. Yeni renk seçeneğinin ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağını henüz bilmiyoruz.

Sarı renk seçeneği yalnızca iPhone 14 ve iPhone 14 Plus için mi geçerli?

iphone 14 storage select 202209 6 1inch yellow
Apple, iPhone 14 için Sarı Renk Seçeneğini Duyurdu! 2

Bildiğiniz üzere şirket her sene yeni bir akıllı telefon ailesi tanıtıyor ve Sarı renk seçeneğini duyuran Apple şu anda iPhone 15 ailesi için çalışmalarını yürütmekte (model hakkında çok fazla iddia ve sızdırma mevcut) ve bu Sarı renk seçeneğinin gelecekteki iPhone modellerinde karşımıza çıkıp çıkmayacağını henüz bilmiyoruz.

Tahminlerimce Apple, bu renk seçeneğini ilerleyen dönemlerde artırarak yeni nesil Mac ürün grubunda olduğu gibi çoklu renk seçeneklerini iPhone kullanıcılarını da sunabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler