Cumartesi, Mayıs 11, 2024

Apple TV Severler Müjde: Yıllardır Beklenen Twitch Uygulaması Geldi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Eğer ki bir Apple TV kullanıcısı iseniz bugün sizin için yenilikler ile dolu bir gün oldu. İlk önce Spotify bir Apple TV uygulaması yayımladı ve şimdi, Twitch’de bir Apple TV uygulamasını bizler için paylaşıyor. Bugünden önce Apple TV cihazınız üzerinden Twitch izlemek istediğinizde Twichy gibi üçüncü parti aplikasyonlara güvenmek zorunda kalıyordunuz.

Twitch for Apple TV 003

Twitch’e göz atmak gibi görünüyor, ancak tek bir fark var ki bu daha büyük bir ekranda. Takip ettiğiniz oyunları ve kanalları gösteren bir” ev “sekmesi ve ayrıca izleyici sayısı tarafından düzenlenen klasik oyun ve bölüm simgeleri ızgarasına sahip bir” Gözat ” sekmesi mevcut.

Twitch for Apple TV 001

Yayın izleme ekranı, tarayıcıdan izlediğimizden farklı bir görünüme sahip değil, hatta tıpkı tarayıcı vasıtası ile yayını izleyenler gibi yorum dahi yapabiliyorsunuz. Apple TV’nin sıkışık uzaktan kumandasına hızlı bir şekilde yazım yapmak zor olacaktır ancak umarım iPhone’unuzun klavyesini kullanabilir ve sohbete bir miktar yorum bırakabilirsiniz.

Twitch’i televizyonda izlemek tamamen yeni bir inovasyon değil – zaten bir Amazon Fire TV cihazı, bir Xbox One, PlayStation 4 veya hatta televizyonunuza bağlı bir bilgisayarı kullanabiliyordunuz. – ancak Apple TV ana akış kutunuza, resmi Twitch uygulaması daha uyun ve sağlam bir seçenek olacaktır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler