Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Apple Üst Düzey Yöneticilerinden Biri TikTok Videosuna Konuk Olduğu için Kovuldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devi şirketlerinden Apple’ın üst düzey yöneticilerinden bir tanesi, TikTok’taki “Arabanız güzelmiş, ne iş yapıyorsunuz?” başlıklı video serisinde verdiği bir cevaptan ötürü şirketten kovuldu.

Apple’ın Satın Alma Departmanı Başkan Yardımcısı Tony Blevins, bir TikTok videosunda verdiği cevaptan ötürü işten kovuldu. Bay Blevins, video içerisinde espri niyetine pek de hoş olmayan sözler kullandığından ötürü şirketten atıldı.

Bloomberg ekibi tarafından aktarılan bilgilere göre Apple’da şirketin satın alma bölümünün başkan yardımcılığı pozisyonunda yer alan Bay Tony Blevins, Daniel Mac ile çektiği TikTok videosu nedeniyle işten atıldı. Blevins, videoda 500 bin dolarlık Mercedes-Benz SLR McLaren arabasıyla objektiflerin odağında yer almaktayken soruya pek de hoş olmayan şeyler söylemekteydi.

Blevins’in şirketten kovulmasına sebep olan o sözler:

“Zengin arabalarım var, golf oynuyorum ve büyük göğüslü kadınları okşuyorum ama hafta sonları ve büyük tatil günleri izin alıyorum. Ayrıca muhteşem bir diş sigortam var.”

Tony Blevins

Yine Bloomberg tarafından yapılan habere göre Daniel Mac’in videoyu yayınlamasının ardından Apple, bir soruşturma başlattı. Bu soruşturma sonucunda Blevins’in işine son verildi. Blevins, Bloomberg ekibine verdiği demeçte “Hatalı mizah girişimimden rahatsız olan herkesten özür diliyorum.” dedi. Bir Apple sözcüsü, Blevins’in Apple’dan ayrılacağını resmi olarak doğruladı. Yerine geçecek ismin ise Jeff Wlliams olacağı açıklandı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler