Çarşamba, Nisan 24, 2024

Apple, Yeni Bir Apple TV Modeli Piyasaya Sürebilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Şirket tarafından en son yayınlanan TVOS Beta sürümünde, piyasaya sürülmemiş bir modelden bahsediliyor.

Apple, kısa bir süre içerisinde yeni bir Apple TV modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor olabilir, çünkü dün yayınlanan bir tvOS 13.4 beta sürümünde, 9to5Mac tarafından tespit edilen, piyasaya sürülmemiş bir Apple TV modeline atıfta bulunuluyor.

Görünüşe göre yeni modele yapılan referansar, yeni Apple TV sürümünün A12 veya A13 Bionic yongalarında kullanılan ile aynı mimariye dayandığını gösteriyor ki bu, yeni modelin bu iki yongadan birisini kullanacağı anlamına gelebilir.

a10x fusion chip
Apple, Yeni Bir Apple TV Modeli Piyasaya Sürebilir 4

A10X Fusion işlemci yetmiyor mu?

Şu anda mevcut lan Apple TV 4K modeli, A10X Fusion yonga setini kullanıyor, bu nedenle A12 veya A13 Bionic çip gayet ideal bir yükseltme olacaktır ancak A10X yonga setinin Apple TV 4K’yı zaten piyasadaki en güçlü akış cihazlarından biri haline getirdiğine dikkat etmekte gayet önemlidir.

psp hero appletv.image .large 2x
Apple, Yeni Bir Apple TV Modeli Piyasaya Sürebilir 5

Apple TV 4K ne zaman piyasaya sürüldü?

Apple, akış cihazlarının en son sürümü olan Apple TV 4K modelini Eylül 2017’de piyasaya sürmüştü, bu sebepten ötürü Apple’ın yeni cihazının en son yenilenmesinden bu yana epey bir süre geçti.

Yakında çıkan yeni bir model olasılık alanının dışında görünmüyor, özellikle de Apple, Apple TV’yi ve Apple’ın diğer cihazlarında ve video akış hizmeeti olan Apple TV Plus’ta çalışmasını gerektiren Apple Arcade servisini kullanıma sundu. Her iki hizmet muhtemelen bu potansiyel yeni akış kutusunda gayet hızlı bir performans sağlayacaktır.

apple tv 4k siri remote hero
Apple, Yeni Bir Apple TV Modeli Piyasaya Sürebilir 6

Ne yazık ki, 9to5Mac’in elde ettiği referanslar, Apple’ın bu potansiyel yeni modelle kullanıcıların beğenmediği Apple TV uzaktan kumandasını değiştirmeyi planlayıp planlamadığını göstermiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler