Perşembe, Nisan 25, 2024

Apple, Yenilenmiş iPhone 12 Pro Satışını Başlattı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple, iPhone modelleri için yenilenmiş olan serilerin de satışını yapıyor. Her ne kadar bu cihazlar ikinci el olsa da başta söylediğimiz gibi cihazlar yenilenerek satışa çıkıyor. Tabii ki her seride yenilenmiş ürün satışı yok. Zaman zaman yeni modeller eklenerek, satışı yapılan ürün sayısı artırılıyor. İşte şu sıralar Yenilenmiş iPhone 12 Pro modellerinin satışı da başladı.

Fiyatlardan ve hangi cihazların bulunduğundan söz edeceğiz ama şunu belirtelim ki Apple’ın bu tip ürünleri ülkemizde satılmıyor. En azından şimdilik.

Yenilenmiş iPhone 12 Pro Fiyatları Nasıl?

Apple tarafından açılan sayfaya baktığımız zaman, 128 GB ve 256 GB depolama alanına sahip olan cihazlar olduğunu görüyoruz.

256 GB depolama alanına sahip olan Yenilenmiş iPhone 12 Pro modellerinde Altın, Pasifik Mavisi ve Gri renkleri bulunuyor.

128 GB depolama alanına sahip olan modellerde ise sadece Gri ve Pasifik Mavisi renk seçeneği var.

Fiyatlar ise 128 GB depolama alanına sahip olan modellerde 759 dolar, 256 GB depolama alanına sahip olan modellerde ise 849 dolar.

Yenilenmiş iPhone 12 Pro

Bu demek oluyor ki 128 GB depolama alanına sahip olan versiyonda 140 dolar, 256 GB depolama alanına sahip olan versiyonda ise 150 dolar daha uygun fiyatlarla satışlar yapılıyor.

Yenisinden ayırt etmenin çok mümkün olmadığı bu cihazların sınırlı sayıda olduğunu ve yine her bölgede satılmadığını da tekrar hatırlatmış olalım. Apple’ın ilgili yenilenmiş ürün sayfasına da şuradan ulaşabilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler