Çarşamba, Nisan 24, 2024

Xiaomi, 7 Modeli için Satış Sonrası Hizmet Desteğini Kesiyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birçok akıllı telefon markası, sattığı modeller için satış sonrası desteğini sunuyor. Telefonun servis bakım ihtiyacı ya da arıza durumlarında satış sonrası destekten yararlanıyoruz. Xiaomi bu desteği sunan markalar arasında.

Fakat Xiaomi de her marka gibi dönem dönem, eskiyen akıllı telefonlar için desteğini kesiyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamayla beraber 7 model için daha benzer bir karar alındığı açıklandı.

Xiaomi, 7 Modeli Daha Hizmet Desteğinden Çıkarıyor

Marka yaptığı açıklamada, birazdan listeleyeceğimiz 7 akıllı telefon için satış sonrası servis hizmetlerinin son bulacağını belirtti. Bu demek oluyor ki söz konusu akıllı telefonlar için servis hizmetleri adına yedek parça tedarikleri de duracak.

Bakım ve onarım hizmetleri için resmi servisler açısından rafa kaldırılacak olan cihazlar ise hemen aşağıda.

  • Xiaomi Mi Play
  • Xiaomi Mi Mix 3 5G
  • Xiaomi Mi Max 5G
  • Xiaomi Redmi 6 Pro
  • Xiaomi Redmi S2
  • Xiaomi Mi Screen Fingerprint
  • Xiaomi Mi Discovery Edition

Xiaomi

Servis desteği kesilen cihazlar görüldüğü gibi artık eskimiş olan modeller. Böyle bakıldığı zaman karar çok sürpriz bir karar değil.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

  1. Neden kaldiriyorsunuz.zaten hiç bir sıkıntı yaşamadım.redmi not6pro kullanıyorum.Ama madem kaldiracaklar bende karar verdim oppo veya tecno markasının cihazları na bakıyorum.gule güle Xiaomi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler