Cuma, Nisan 19, 2024

OnePlus Ace Pro Özellikleri Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus, yeni etkinliği için hazırlıklarına devam ediyor. Markanın Ağustos ayının başında düzenleyeceği bir etkinlik var ve bu etkinlik kapsamında yeni akıllı telefonlarını da ortaya çıkaracak. Bu modellerden biri olmasını beklediğimiz OnePlus Ace Pro ise erkenden sızdı.

Aslında tanıtım Ace serisi ile ilk tanışmamız olmayacak. Bahar aylarında zaten Ace modelleri gördük. Bu kez ortaya çıkan modelin farkı ise Pro modeli olması.

OnePlus Ace Pro, Güçlü Özelliklerle Geliyor

Sızdırılan bilgilere göre bu model de amiral gemisi bir akıllı telefon olacak. Telefonda Snapdragon 8 Plus Gen 1 yani en güncel amiral gemisi işlemciye yer verilecek.

Ayrıca modelde RAM konusunda da 16 GB RAM gibi çok iddialı bir kapasite göreceğiz. RAM türü de yine son nesil olan LPDDR5 türünde olacak.

Telefonun teknik donanımı bir hayli güçlü gözüküyor onu anladık ama ya modelin ekranı? Ekran konusunda da amiral gemisi bir telefon geleceğini belirtelim.

OnePlus Ace Pro

6.7 inç AMOLED ekranda 120 Hz yenileme hızı ve FHD+ çözünürlük değeri göreceğiz. AMOLED ekranın, renk doygunluğu ya da piksel yoğunluk değerleri nasıl olacak onu tanıtımda göreceğiz.

Son olarak bu model için kameralardan da söz edelim. Aynı sızıntıya göre OnePlus Ace Pro akıllı telefonunda yer alan kamera Sony imzalı bir kamera. Sony IMX766 50 MP kamera ana kamera görevinde. Ek olarak 2 MP makro çekim için lens ve bir de ultra geniş açılı 8 MP lens göreceğiz.

Bilgiler doğru mu değil mi Ağustos tanıtımında ortaya çıkmış olur. Ayrıca o çok merak edilen fiyatta netlik kazanır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler