Salı, Mayıs 7, 2024

Apple, Yenilenmiş M2 Macbook Air Satışlarına Başladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devi Apple bugün çevrimiçi mağazasına yenilenmiş M2 işlemcili MacBook Air modellerini ekleyerek MacBook ürünlerini ilk kez indirimli fiyatla tüketicilere sunmaya başladı. ‌M2‌ MacBook Air modelleri ilk olarak Temmuz ayında piyasaya sürüldü ve yenilenmiş model uygulaması daha öncesinde her ne kadar iPhone tarafında uygulanıyor olsa da MacBook ürün grubunda mevcut değildi.

Yenilenmiş MacBook Air tarafında farklı konfigürasyonlar ve renk seçeneklerine sahip çeşitli varyantlar yer alıyor, M2‌ çipli, 8 çekirdekli GPU, 8 çekirdekli CPU, 8 GB RAM ve 256 GB SSD’li ‌MacBook Air‌’in yenilenmiş temel modeli 1.079 Dolar fiyat etiketine sahip, 1.199 orijinal satış fiyatı ile kıyasladığımız zaman 120 Dolar tutarında bir indirim söz konusu.

yenilenmiş macbook air m2
Apple, Yenilenmiş M2 Macbook Air Satışlarına Başladı! 2

‌M2‌ işlemcili ‌MacBook Air‌, 13 inç MacBook Pro ile birlikte yükseltilmiş ‌M2‌ çipine sahip ilk cihazlardan bir tanesi. Aynı zamanda Apple’ın yıllardır kullandığı “MacBook Air” in konik kasasını ortadan kaldırarak ve yerine daha çok MacBook Pro modellerine benzeyen bir tasarım sunması ile tam bir yeniden tasarım sunan ilk model. Önceki “MacBook Air” modellerine kıyasla daha ince çerçevelere ve daha hafif bir ağırlığa sahiptir, ayrıca MagSafe ve daha fazla USB-C bağlantı noktası sunuyor.

Yenilenmiş M2 MacBook Air şu anda Amerika Birleşik Devletleri bölgesinde satışa sunuluyor ve ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı henüz belli değil. Konu hakkında gelişmeler ortaya çıktıkça sizleri bilgilendiriyor olacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler