Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Assassin’s Creed Mirage Görselleri Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni Assassin’s Creed oyunu için birkaç gün kadar önce sızıntılarla gündeme gelmişti. Oyunun tam adının Assassin’s Creed Mirage olarak sunulacağı ve yapımın Bağdat bölgesinde geçeceği de iddialar arasında yer almıştı.

Bu sızıntıların hemen sonrasında daha büyük bir ikinci sızıntı gerçekleşti. Bu kez oyunun bir DLC’sine ait olduğu söylenen bir kapak görseli sızdı. Ubisoft mağazadan sızdığı söylenen görsel, aslında çok fazla detayı ortaya koyuyor.

Assassin’s Creed Mirage için İlk DLC Bile Ortaya Çıkmış Olabilir

Paylaşılan görsele baktığımız zaman, oyunun adının bu kapak üzerinde de doğrulandığını görüyoruz. Karakter net değil, arkadan bir görüntü var ama yine de Assassin’s Creed 1 temellerine dönüldüğü de anlaşılıyor.

Kostüm ve silahlar bunu gösteriyor. İkinci bir kısım ise DLC’nin adı. “Forty Thieves” yani “Kırk Haramiler” isimli bir DLC olduğunu görüyoruz.

Assassin's Creed Mirage

Kırk Haramiler hikayesine odaklanacak bir DLC gibi duruyor zira arka kısımda belli belirsiz bir gölge var. Gölgede gözüken kılıç, söz konusu dönemi yansıtıyor.

Oyunun Bağdat bölgesinde geçeceği sızıntısını da güçlendiren bir detayla beraber yeni yapım Mirage, iyiden iyiye gündeme geldi diyebiliriz.

Assassin's Creed Mirage

Oyun için beklenti Eylül ayında duyurulması ve 2023 ilkbaharında da çıkış yapması. Fakat tüm bu bilgiler, yeni görsel de dahil olmak üzere sızıntı. Ne zaman doğrulanır bilemiyoruz. Şu an her şey iddia düzeyinde.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler