Perşembe, Nisan 25, 2024

Başrolünde Çağatay Ulusoy’un Bulunduğu The Protector Dizisinin Yayınlanma Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Netflix‘te yayınlanmaya başlayacağına dair uzun süredir reklamları yapılan The Protector isimli Türk dizisinin gösterime gireceği tarih belli oldu. Başrolünde Medcezir ve İçerde dizilerindeki başarısıyla tanıdığımız Çağatay Ulusoy‘un bulunduğu yapım, fantastik drama türündeki senaryosu ile izleyicileri heyecanlandırmayı başarıyor. Yapımcı ve oyuncu kadrosu itibarı ile The Protector, Netflix‘te yer alacak ilk Türk dizisi olma özelliğini taşıyor.

Kadro Oldukça Sağlam

Birkaç ay önce Netflix üzerinden yeni bir Türk dizisinin yayınlanacağını duymuştuk. Bundan bir süre sonra dizide Çağatay Ulusoy‘un yer alacağı haberini aldık ve dizi hakkında meraklarımız giderek arttı.

Kısa bir süre öncesinde de; en son İçerde dizisiyle hatırladığımız Çağatay Ulusoy‘un başrolde oynadığı The Protector isimli Türk dizisinin bir fragmanı yayınlandı.

Asi bir delikanlı imajını bünyesine fazlasıyla oturtan milli aktörümüz, yeni yapımda İstanbul’u korumak için canını dişine takacak.

Başrolünde Çağatay Ulusoyun Bulunduğu The Protector Dizisinin Yayınlanma Tarihi Belli Oldu İÇERİK

Başrollerde söz konusu aktörümüz dışında farklı ünlü isimler de görmek de mümkün. 

Karagül ve Sevimli Tehlikeli isimli yapımlarla öne çıkan bayan oyuncumuz Ayça Ayşin Turan, dizide kadın başrol oyuncusu olarak görevini almış durumda.

Yine Medcezir dizisiyle tanıdığımız Hazar Ergüçlü de, ülkemizdeki başarısını yurtdışına tanıtabileceği bir konum ile, dizideki başroller kadrosuna girmiş durumda.

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki başarılı rolü ve aklımıza gelen-gelmeyen çok sayıdaki seslendirme ve oyunculuk tecrübesi ile yakından tanıdığımız Okan Yalabık, dizinin kadrosunu sağlamlaştıran bir diğer başrol oyuncusu.

Burçin TerzioğluMehmet Kurtuluş ve Saygın Soysal da; televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde yer alan başarılı oyuncularımız olarak, The Protector dizisindeki yerlerini almış durumdalar.

Ülkemizde Hakan: Muhafız ismi ile lanse edilen dizinin yapımcılığını ise O3 Medya şirketinin kurucu ortağı Onur Güvenatam üstlenmekte.

Dizi kadrosuna baktığımızda, fazlasıyla iddialı isimler ile karşılaşıyoruz. Netflix‘te yayınlanacak olan ilk Türk dizisi olma ünvanına sahip olması münasebetiyle de, Türk sinema sektörünü yurtdışına iyi tanıtmak için The Protector dizisine özel bir çaba sarfediliyordur diye düşünmekteyiz.

Son olarak, bugün yapılan açıklama ile The Protector dizisinin 14 Aralık Cuma günü yayınlanacağı duyuruldu. Yaklaşık bir ay sonra Türk sinema sektörü, ülkemizdeki başarısını yurtdışına da aktarmaya başlayacak.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler