Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Batman Arkham Collection Steam’de %85 İndirime Girdi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir indirim haberi bir zam haberi ile gündeme gelen Steam, geçtiğimiz hafta birçok oyunda fiyatları değiştirmişti. Bu haftaya ise platformda güzel bir indirim  haberiyle başladık. Popüler oyun paketlerinden biri olan Batman Arkham Collection, büyük bir indirimle karşımıza çıktı.

İndirim çok uzun süre geçerli olan bir indirim olmayacak. Bu nedenle hemen detaylara geçelim ve paketin fiyatlarına bir bakalım.

Batman Arkham Collection İndirimi Ne Kadar Süre Devam Edecek?

Oyunculara sunulan koleksiyon paketinin içeriğinden söz ederek işe başlayalım. Paket kapsamında karşımıza 4 ayrı içerik çıkıyor.

  • Batman Arkham Asylum Game of the Year Edition
  • Batman Arkham City Game of the Year Edition
  • Batman Arkham Knight
  • Batman Arkham Knight Season Pass

Batman Arkham Collection 4

Bu 4 içeriğin yer aldığı paketin fiyatına bakacak olursak 102 TL gibi bir fiyat karşımıza çıkıyor. %85 indirimle beraber paketin fiyatı 15 TL seviyesine kadar düşüyor.

İndirimin geçerlilik süresi ise 8 saat olarak belirlenmiş durumda. Yani bu akşamdan sonra paketin fiyatı eski haline dönmüş olacak. İndirimdeyken paketi satın almak isteyenler için şuraya Steam sayfasını ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler