Cuma, Nisan 26, 2024

Battlefield 5 Son Güncellemesini Aldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Battlefield 5, savaş temalı oyunlar içerisinde ayrı bir yere sahip. Zaten Battlefield serisinin ne kadar ünlü olduğunu anlatmaya gerek yok. 2018 yılında yayınlanan son oyun ise bu üne ün kazandırdı.

Sene oldu 2020 ama oyun hala beğeniyle oynanmaya devam ediyor. Kullanıcılar neden oyuna devam ediyor ya da neden hala sıkılmadı, çünkü güncellemeler yapımı canlı tuttu. Güncellemelerle oyuna yeni objeler eklendi. Yeni objelere haritalar eşlik etti. Sonrasında yeni araçlar ve silahlar gördük.

Kısacası güncellemeler oyunu ve oyuna olan ilgiyi canlı tuttu. Fakat bu sürecin sonu geldi. Battlefield 5 son büyük güncellemesini aldı.

Battlefield 5 bir daha büyük güncelleme almayacak

Yaz güncellemesi olarak isimlendirilen yeni güncelleme, oyunun yeni objeler aldığı son güncellemesi oldu. Çok sayıda yeni karakterin, silahın ve aracın oyuna dahil edildiği son büyük güncelleme hakkını verdi.

Battlefield 5

Toplamda 9.75 GB gibi bir dosya boyutu olan güncelleme ile oyun için bir devir kapanmış oldu. Bundan sonra oyuna sadece oluşabilecek hatalar için güncellemeler sunulacak.

Hata iyileştirmeleri için gelecek güncellemeler ve olursa bazı etkinlik güncellemeleri eskisi kadar oyunu canlı tutmayacaktır. Fakat bu son güncelleme bile bir süre serinin hayranlarını idare edecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler