Cuma, Mart 29, 2024

Beş Gündür Şarj Etmiyorum Halen Daha Gidiyor: Xiaomi’nin Elektrikli Otomobili Yollarda Göründü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji devlerinden Xiaomi, önce ceplerimize sonra mutfaklarımıza ardından evlerimize girdikten sonra şimdi de garajlarımıza girmeye hazırlanıyor. Elektrikli otomobil pazarına girmek için hazırlıklar içerisinde olan Xiaomi’ye ait elektrikli test otomobili bugün sokaklarda objektiflere yakalandı.

Henüz Xiaomi’ye ait olup olmadığı belli olmayan otomobil görüntüleri Çin’in sosyal medya platformu Weibo üzerinde paylaşıldı, her ne kadar otomobilin şirkete ait olup olmadığı belli olmasa da aracın üzerinde Xiaomi’ye ait bir cihaz bulunuyordu.

Karşınızda Xiaomi’nin elektrikli otomobili (240p)

xiaomi elektrikli otomobil
Beş Gündür Şarj Etmiyorum Halen Daha Gidiyor: Xiaomi'nin Elektrikli Otomobili Yollarda Göründü! 2

Xiaomi’ye ait olduğu iddia edilen test aracının üzerinde yer almakta olan bölümde Lidar sensörleri başta olmak üzere diğer otonom sürüş teknolojilerinin yer aldığı belirtiliyor. Test aracında bulunan sensörler ve diğer teknolojiler her ne kadar bu kadar büyük görünse de nihai üründe şirket, bu teknolojileri daha küçük boyutta ve aracın içerisinde kullanacaktır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. Elektrikli otomobilerin hayatımıza girmesiyle temiz bir dünyanın içine de görüyoruz. Benim korkum küresel oligarşinin ülkesel siyasal bindirmeleri bu işi halkına pahalı yedirirler. Yollara ilk önce NATURAL DEMOKRASİ çıkartılmalıdır. Siyaset Mafya kartelleri gökten altın yağsa Halkına teneke yedirirler. Esas sorun bu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler