Perşembe, Nisan 25, 2024

Beyond Contact Steam’de Erken Erişime Açıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Playcorp Studios, hayatta kalma oyunu Beyond Contact‘ı Steam üzerinden PC için Erken Erişime sundu.

Oyunun, altı ay boyunca Erken Erişim’de kalması planlanıyor. Ancak bu süre boyunca düzenli olarak içerik eklenmesi düşünülüyor.

11 tcna.1280

Beyond Contact, bilim kurgu çizgi roman sanatından ve bilim kurgu filmlerinin ahlaki ikilemlerinden ilham alan yeni bir hayatta kalma oyunudur. Kendinizi hayatta tutarken gezegenin sakinlerini kurtarmaya çalışıyorsunuz.

Beyond Contact, hem solo hem de işbirlikçi çok oyunculu deneyimler için oyun modları sunar. Unity’nin doğrudan desteğiyle, Unity motoruyla desteklenen, dinamik olarak çeşitli, sağlam ayrıntılara sahip ve tartışmasız ölümcül bir dünya içeriyor.

Çeşitli uzaylı ortamlarını keşfetmek, olağanüstü yaratıkları ve olağandışı bitkileri keşfetmek ve sonunda eski Ketern uygarlığı ile yüz yüze gelmek için Space Corps tarafından verilen ekipmanınızı, silahlarınızı ve AtmoSuit’lerinizi kullanacaksınız.

Fragmanı izleyerek ve bazı resimlere bakarak sanat tarzını sevdiğimi rahatlıkla söyleyebilirim. Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler