Perşembe, Nisan 25, 2024

Beyond:Two Souls, Detroit:Become Human ve Heavy Rain’in Steam’de yayınlanacağı tarih belli oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Haberlerimizi takip eden kullanıcıların bileceği üzeri dün akşam sizlere Beyond:Two Souls oyunun Steam sayfasının açılması ile ilgili haberimizi sunmuştuk. Oyunun Steam‘de çıkış tarihi hakkında net bir şey dün gece bulunmuyordu. Fakat yeni gelişmeler yaşandı ve üç farklı Quantic Dream oyunun çıkış tarihi açıklandı. Açıklanan bilgilere göre Beyond:Two Souls, Detroit:Become Human ve Heavy Rain 18 Haziran tarihinde Steam‘de yayınlanacak.

Quantic Dream oyunları PC Hocası

Bu oyunların fiyatı ne kadar olacak ?

Oyunların Steam fiyatının ne kadar olacağını merak ediyorsanız sizlere kısaca açıklayalım. Beyond:Two Souls ve Heavy Rain oyunları Epic Store üzerinde 70 TL, Detroit:Become Human ise 142 TL fiyat etiketi ile satışta. Oyunların Steam fiyatı da hemen hemen aynı olacaktır.

Bu üç oyunun Steam sayfalarını da sizler için kısaca ekleyelim. Beyond:Two Souls oyunun Steam sayfasına gitmek  için buraya, Detroit Become Human oyunu için buraya ve Heavy Rain oyunu için buraya tıklayabilirsiniz.

quantic dreams oyunları

Haberimizin detayları burada son buluyor. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

5 YORUMLAR

    • Merhaba,
      Eğer bilgisayarınızın bu oyunları kaldırıp kaldıramayacağını soruyorsanız maalesef sisteminiz oyunun minimum sistem gereksinimlerini karşılamamaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler