Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bir Youtuberlar Film Fragmanı “Oha Diyorum”

Paylaş

silkroad gaminggentr

Günler geçtikçe Youtube platformunda daha güzel ve sağlam içerikler çıkıyor. Bunlarla birlikte yeni yenilikler ve yeni çalışmalarda birbirini kovalıyor. Bu yeni içeriklerine bir yenisini ekleyen “Oha Diyorum” ekibi, yeni filminin fragmanını yayımladılar. Bundan öncesinde Halil Söyletmez kendisinin filmini çıkartmıştı. “Cumali Ceber” olarak kendisi, sinema dünyasına da adım attı. 

Ekip, fragman ile birlikte vizyon tarihini de verdi. 3 Kasım 2017 de film vizyona girecek. Fragmanı izlediğimiz zaman cidden “Oha” dedirtecek türden. Fragman da olan konu bir hayli ilginç çünkü. Bir çok kanalıda yanında barından “Mediakraft” adlı ekip olarak Türkiye’de Youtuberlar arasında sinema sektörüne adım atan 2.kanal olarak bilinecekler. 

Bizlere göre Youtuberların sinema sektörüne de adım atması oldukça mantıklı bir iş çünkü, daha geniş bir kitleye hitap etme söz konusu. Youtube platformunda zaten geniş bir kitleye sahipler, bu başarılarını başka sektörlerde de göstermek önemli. 

Fragman ile sizleri baş başa bırakıyoruz, iyi seyirler. İzledikten sonra “sizce başarılı olabilecekler mi?” sorusunu kendinize sorun ve cevabınızı bizlerle paylaşın. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler