Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin’de Seyir Değişti! Bu Sefer Düşüş Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sanal para piyasasını takip etmek artık daha da zor bir hal aldı. Bitcoin için konuşacak olursak, çok sert değişimler yaşanıyor. Zaten bir denge yoktu ve hiçbir zaman olmadı ama dengesizlik artmaya başladı.

Daha birkaç gün önce rekor kırılmış ve ikinci eşik aşılmıştı. Hatırlarsanız ilk eşiğin 50 bin dolar olduğunu belirttiğimiz bir yazı paylaşmıştık. İkinci eşik ise 60 bin dolardı. Evet bu barajda kırıldı ama!

Bitcoin düşüşü başladı

Ardı ardına yükselme haberlerinden sonra sanal para biriminin 61 bin dolara kadar çıktığını gördük. Hem eşik aşıldı hem de yeni bir rekor gelmişti. 61 bin dolarlık bu rekor artık durmaz derken, yine dengesizlik baş gösterdi ve bu kez de çok sert bir düşüş yaşandı.

%5-6 civarlarında yaşanan sert düşüşle beraber sanal para biriminin değeri bir anda 54-56 bin dolar seviyesine kadar indi. Toplam piyasa değerinde de çok ciddi bir düşüş yaşandı.

Bitcoin

Bu düşüş bir kez daha göstermiş oldu ki sanal para güven kazanamayacak. En iyi döneminde bile bir anda sert kırılmalar yaşanabiliyor. Bunu hesaba katarak yatırım yapmak gerekiyor. Yeniden yükselme yaşanacak mı yaşanmayacak mı göreceğiz. Bir yandan da rekorlara alışmaya başladık.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler