Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Blizzard, Diablo 4 Sezonları ve Battle Pass’leri Hakkında Daha Fazla Bilgi Verdi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Popüler firma BlizzardDiablo serisinin 4.oyunu olacak Diablo 4 hakkında bilgi verdi. Blizzard’ın aktardığına göre Diablo 4 için ilk sezon Temmuz’un ortalarında başlayacak. Gelecek sezonların ise her biri üç ay sürecek ve bir yıl için dört sezon gelecek.

Sezonlar, oyunun hikayesini ilerletmeyecek. Blizzard, hikayenin devamına meraklı oyuncular için ise oyunun hikayesine özel Dlc’ler çıkaracak.

Blizzard, bu sezonların hikayeyi btirmiş olan ve oyunun devam hikayesini merak etmeyen oyuncular için yaptığını açıkladı. Ayrıca firma, bu sezonların açık dünyada gezmek ve yan görevlerden devam etmek isteyen oyunculara yönelik artı şeyler ekleyeceğini belirtti.

Bu sezonları ana oyunu bitiren oyuncular oynayabilecek. Blizzard,  her sezonla beraber bir yeni karakter oyuna ekleyecek. Oyuncunun, oyunun ana hikayesi için oluşturduğu karakter erişilebilir olacak fakat bu karakterle yeni sezonlara katılamayacak.

diablo 4 3

 

Diablo 4 Battle Pass Fiyatlandırması

Blizzard’ın, Diablo 4 Battle Passleri İçin Oluşturduğu Fiyatlandırma ise Şöyle Olacak:

Premium Pass-10 Dolar

  • -2 Kozmetik Zırh Seti
  • -Silah ve Zırhlar İçin Kozmetik
  • -63 Seviye Ekstra Level

Accalarated Pass-25 Dolar

  • -Premium Pass’taki İçerikler
  • -20 Seviye Ekstra Level
  • -Emote

Bu sezonların içeriğine baktığımızda Premium Pass’i kozmetik ağırlıklı görmekteyiz. Accalarated Pass’i ise Premium Pass’a artıdan 20 seviye ekleyen bir paket olarak görüyoruz.

diablo 1

Oyun 6 Haziran’da çıkacak ve sezonlar hakkında daha fazla bilgi oyunun çıkış günü gelecek.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler