Perşembe, Mayıs 2, 2024

Bridgestone Patlasa da Gidebilen Lastik Üretti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Otomotiv kullanıcılarının en olmadık zamanlarda başına gelebilen lastik patlama durumu günümüz lastik üreticilerini gelişen teknoloji ile harekete geçirdi. Son yıllarda belli başlı bir çok markada patlasa da belir bir kilometre gidebilen lastikler üretmeye başlayan üreticiler arasına arge ve üretim operasyonlarını Türkiye’de geliştiren Bridgestone firması da Driveguard yeni nesil patlasada gidebilen lastik ürettiğini duyurdu.

TPMS(lastik basınç izleme sistemi) uyumlu her binek araca lastik patlasa bile 80km hızla 80km boyunca gidebilme avantajı sağladığını belirtti. Bridgestone Driveguard, yaz ve kış lastiği olarak kullanmak isteyen binek araç sahiplerine değişik desenlerde ve 15-18 jant aralığında 19 farklı ebatta sunuluyor. Driveguard serisi, patlasa da yol alabilen denilen RFT teknolojisini üst ve orta segmentte çok geniş bir yelpazedeki binek araç grubuna sunuyor.

DriveGuard 3

Bridgestone Driveguard teknolojisi, sürücülerin, lastik hasarı vaziyetinde kontrolü sağlamaları için yenilikçi ve güçlendirilmiş bir yanak kullanıyor. Islak taban ve yuvarlanma direncinden ödün vermeksizin hem konfor hem de performans sunuyor.

Araç Sürücülerinin %40’ı Lastik Patlaması Yaşıyor

Yapılan araştırmalara göre 4 yıllık bir süre içerisinde araç sahiplerinin %40’ı lastik patlaması veya hasarı ile karşılaştıklarını belirtildi.Bu sorunların %23’ü gece saatlerinde ve %50’si şehir merkezlerine uzak yerlerde gerçekleşiyor.

Bu araştırma da gösteriyor-ki bir çok sürücünün başına gelebilecek bir durum olduğu ayrıca şehir merkezine uzak noktalarda kişisel olarak aracımda böyle bir durumda kalmamdan ötürü zor bir durum olduğunu söylemem gerek. Özellikle araç sahiplerinin stepne lastiklerinin kesinlikle arada bir kontrol etmeleri ve halen lastik değiştirmeyi bilmiyor iseler öğrenmelerini öneriyorum.

Bridgestone Driveguard ürünleri hakkında elimizde şuan için herhangi bir fiyat bilgisi bulunmamakta. Ayrıca her aracın farklı ebatlarda lastik ölçüleri olduğundan dolayı fiyatlarda farklılıklar görülebilir.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler