Perşembe, Nisan 25, 2024

Bu Ne Hız Kardeşim: Android 13 Beta 3.1 Yayımlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet devi şirketlerden Google, geçtiğimiz günlerde destekleyen Pixel cihazlar için Android 13 işletim sistemin üçüncü betasını yayımlamıştı ve şirket yalnızca iki gün sonra tek bir sorunu gidermek amacıyla Android 13 Beta 3.1 sürümünü piyasaya sürdü.

Android 13 Beta 3.1 sürüm değişikliğindeki sebep ise bazı kullanıcıların cihazlarında Android Beta Geri Bildirim uygulamasının var olmuyor oluşu. Android 13 Beta 3 ile birlikte silindi veya kullanıcı arayüzünde gözükmemeye başladı.

Durum böyle olunca şirket çok kısa sürmeden tüm Android 13 Beta kullanıcılarına Beta 3.1 sürümünü gönderdi, Beta programının asıl amacı kullanıcılardan geri bildirim toplamak olduğu göz önünde tutulduğunda şirketin erkenden aksiyon alması çok önemli bir davranış.

android 13 zaman çizelgesi
Bu Ne Hız Kardeşim: Android 13 Beta 3.1 Yayımlandı! 2

Android 13 Beta 3 ile birlikte Android Beta Geri Bildirim uygulamasının ne sebepten ötürü silindiği/ortadan kaybolduğu belirtilmemekte birlikte Android 13 Beta 3.1 sürümü başka herhangi bir düzeltme ve/veya yenilik getirmiyor. Beta programındaki kullanıcıların geri bildirimine göre Beta 3 ile birlikte gelen sorunlar Beta 3.1 sürümünde halen daha devam ediyor.

Eğer ki Android 13 beta programına kayıtlıysanız ve cihazınızda zaten Beta 3 sürümü çalışıyorsa, TPB3.220513.017.B1 yapı numarasına sahip Beta 3.1 OTA’yı mutlaka alacaksınız. Android 13 Beta 3.1 sürümü, Pixel 4, Pixel 4 XL, Pixel 4a, Pixel 4a 5G, Pixel 5, Pixel 5a, Pixel 6 ve Pixel 6 Pro cihaz sahipleri tarafından kullanılabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler