Cumartesi, Nisan 27, 2024

Call of Duty: Warzone Mobile Erişime Açıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bekledik bekledik ama beklediğimize değer bir oyun geldi. Sonunda Call of Duty: Warzone Mobile yapımı da erişime açıldı. Hem iOS için hem de Android için sunulan yapım, ilk günden iddialı bir çıkış yaptı onu da belirtelim ve geçelim oyun hakkında açıklanan detaylara.

Call of Duty: Warzone Mobile ile Yeni Dönem

Activison’ın yeni oyununda en dikkat çekecek olan kısım çapraz ilerleyiş desteğine sahip olması. Bu demek oluyor ki oyunun PC sürüm ile mobil sürümü birbirine bağlandığınız zaman oyunda eşit bir şekilde ilerleyebileceksiniz.

Bunun dışında oyunda 4 ayrı mod karşımıza çıkacak. İki ayrı harita, Verdansk ve Rebirth Island bölgelerinde mücadele edeceğiz. Burada Verdansk haritasında 120 kişilik oynanış, Rebirth Island haritasında ise 78 kişilik bir oynanış imkanı olacak.

Call of Duty: Warzone Mobile

Oyunun şu an için en büyük sıkıntısının ise depolama alanı olduğunu söyleyebiliriz. Hem Android cephesinde hem de iOS cephesinde yaklaşık 10 GB gibi bir alan ayrılması gerekecek ki güncellemelerle beraber bu alan daha da artabilir.

Call of Duty: Warzone güncelleme boyutları konusunda eleştiri alan bir oyun. Call of Duty: Warzone Mobile ondan aşağı kalmazsa, bu kez depolama alanı sıkıntısı yaşanabilir. Artık onu da ilerleyen günlerde göreceğiz.

Biz şimdilik oyunun Google Play bağlantısını buraya, App Store bağlantısını da buraya ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

3 YORUMLAR

  1. android 12’de uyumlu değil uyarısı geliyor. Xiaomi redmi note 10 android 12 MIUI 14 kullanıyorum. snapdragon adreno 678 işlemci uyumlu değil diyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler