Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Call of Duty Warzone Mobile için Çıkış Tarihi Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Activision, mobil oyuncuları Call of Duty serisi ile tanıştırma konusunda kararlı. Firma uzun süredir beklenen oyunlardan biri olan Call of Duty Warzone Mobile için sonunda bir tarih açıklaması yaptı. Oyunun çıkış tarihinin açıklanmasıyla beraber oyundan da yeni detaylar verildi.

Call of Duty Warzone Mobile Ne Zaman Çıkacak?

Firma tarafından yapılan duyuruya göre oyun hem Android için hem de iOS için 21 Mart tarihinde piyasaya çıkış yapacak. Tüm dünyadaki oyuncular için indirmeye açılacak olan oyun, 120 oyuncuya kadar da destek sunacak.

Ayrıca yapımda iki ayrı ana harita için de destek verileceğini belirtelim. Yapımda yer alacak olan ana haritalar Rebirth Island ve Verdansk olacak. Bunun dışında mobil için özel olarak hazırlanmış farklı haritaları da göreceğiz.

Call of Duty Warzone Mobile

Call of Duty Warzone Mobile için en güzel kısım COD MWIII ve Warzone ile senkronize bir şekilde çalışması olacak. Oyuncular 3 oyun için de ilerleme durumunu paylaşabilecek. Aynı zamanda Battle Pass ilerlemesi de paylaşılabilecek.

Oyunun şu an için ön kayıtlarının başladığını da belirtelim. 21 Mart sonrasında oyuna ücretsiz bir şekilde erişebileceğiz. Ön sipariş sürecinden oyunu satın alan kullanıcılar için oyun çıktığı zaman ek silah ve benzeri ögelere yer verilecek.

Yapımın 21 Mart tarihinde her iki platform için de çıkış yapacağını yeniden hatırlatalım. Ön kayıt oluşturmak isteyenler için de Google Play sayfasını buraya, App Store sayfasını buraya ekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler