Cuma, Nisan 19, 2024

CES 2021, Koronavirüs Salgını Nedeni ile Çevrimiçi Yapılacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Beklenmedik bir anda tüm dünyayı etkisi alan Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeni ile CES 2021 Fuarı iptal edilmişti. Tüketici Teknoloji Derneği (CTA), bugün yayımladığı bir bildiri ile Haziran ayında teknoloji konferansının genişletilmiş bir versiyonuna ev sahipliği yapacağını söyledikten sonra etkinliği çevrimiçi hale getirme kararı aldı.

Şimdi ise CTA beyciğim, CES’in resmi web sitesinde yayımladığı bir duyuru metni ile, artış gösteren koronavirüs salgınını sebep göstererek fuarın iptal edildiğini duyurdu. Dernek web sitesinde paylaştığı bildiride şu sözleri dile getirdi:

“COVID-19’un yayılmasıyla ilgili artan küresel sağlık endişeleriyle, Ocak 2021’in başlarında, bizzat iş yapmak ve onlarla iş yapmak için Las Vegas’ta on binlerce insanı güvenli bir şekilde toplamak mümkün değil”

CES 2019
CES 2021, Koronavirüs Salgını Nedeni ile Çevrimiçi Yapılacak 2

CES’te kartlar yeniden dağıtılıyor

Tüketici Teknolojisi Derneği (CTA) beyciğim, sağlık ve güvenliğe öncelik verirken dünyanın dört bir yanından kalkıp gelecek olan katılımcıları, müşterileri, medyayı ve düşünce liderlerini nasıl birleştireceğini yeniden tasarlıyor.

Fuar yetkilileri tarafında bu tip düşünceler karmaşası dolaşıyorken CES 2021 Fuarı coronavirüs pandemisi nedeni ile tamamen dijital ortamda gerçekleşerek bir ilke imza atacak.

Tamamen dijital bir CES 2021, tüm teknoloji topluluğunun fikirleri güvenli bir şekilde paylaşmasını ve geleceğimizi şekillendirecek ürünleri tanıtmasını sağlayacaktır. Dünyanın neresinde olursanız olun CES’in tüm hayranlık uyandıran anlarına katılabileceksiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler