Cumartesi, Nisan 20, 2024

PlayStation Plus’ın Ağustos ayı için vereceği oyunlar belli oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Temmuz ayı için verilen oyunların sayısı 10. yıl dönümü nedeniyle üçe çıkmıştı. Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, NBA 2K20 ve Erica adlı oyunları PlayStation Plus üyelerine dağıtan Sony, ağustos ayı için hangi oyunları verecekmiş gelin bakalım.

Oyunlardan birisi yarın kullanıma açılacak!

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered ve Fall Guys: Ultimate Knockout oyunları ağustos ayının ücretsiz oyunları olarak seçilmiş. Call of Duty, yarın kullanıma açılacak lakin Fall Guys, 4 Ağustos tarihinde oyuncularla buluşacak.

Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered

Call of Duty 170 TL’lik fiyat etiketine sahip. Fall Guys, fiyat etiketine henüz sahip değil çünkü oyun 4 Ağustos tarihinde yani PlayStation Plus‘ın oyunu ücretsiz olarak kullanıma açacağı tarihte yerini alacak.

Üstelik ücretsiz olarak verilecek olan Call of Duty sürümü yenilenen Modern Warfare 2 olacak. Aslında bir nevi güncel bir oyun oynuyor olacağız ve bu oyun da hikayesi ile bütün oyuncuların kalbinde yer edinmiş bir oyun.

Fall Guys

Fall Guys oyununda ne yapıyoruz diye soranlar için şöyle bir açıklamada bulunabilirim. 100 kişilik bir arenada önümüze çıkan engelleri aşarak oyunun ayakta kalan son kişisi olmaya çalışıyorsunuz. Arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz Fall Guys, çevrimiçi olması nedeniyle güzel bir oyun seçeneği olmuyor değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler