Çarşamba, Mayıs 8, 2024

ChatGPT Plus için Yeni Özellikler Duyuruldu! İnternet Erişimi Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

ChatGPT, teknolojinin son devrimlerinden biri. Yapay zeka sohbet robotu o kadar geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından kullanılmaya başlandı ki geliştirici firma OpenAI bile hedeflerini büyütmek zorunda kaldı. Uygulamanın sunucu yükü ve artan maliyetleri karşılamak için de yakın zaman önce ChatGPT Plus duyurulmuştu.

Bu sayede ücretli aboneliğe dahil olan kullanıcıların ek fırsatlardan yararlanması da sağlanmıştı. Firmanın da maliyetlerini çıkaracağı düşünüldü. Her ne kadar ilk etap için Plus üyelerine verilen avantajlar yeterli görülmemiş olsa da yavaş yavaş firmanın buraya da yatırım yapmaya başladığını gördük. Geçtiğimiz saatlerde Plus kullanıcılarına verilecek yeni avantajlar da duyuruldu.

ChatGPT Plus için Yeni Özellikler Geldi

Beta sürüm olarak yayınlanan yeni özellikler sayesinde artık kullanıcılar eklenti desteğinden yararlanabilecek. Ayrıca Plus sürüme internet erişimi de getirilmiş durumda. Bu da yapay zekanın çok daha etkin olacağını ve çok daha geniş bir alana ulaşabileceğini gösteriyor.

ChatGPT Plus

Eklenti desteğinde de herhangi bir sınırlama olmadığını belirtelim. Tüm eklentileri kullanma yetkisi olacak. Sadece şu var ki aynı anda 3 eklenti kullanılabilecek. Bir dördüncü eklentisi kullanmak mümkün olmayacak.

ChatGPT Plus

Belki ilerleyen günlerde bu konuda da yeni adımlar atılabilir. Artık onu zaman gösterecek. Unutmadan yeni özellikleri kullanmak için Plus üyesi olmanız gerektiğini ve ayarlar kısmından beta özelliklerini açmanız gerektiğini de hatırlatalım. Güncel durumda Plus üyeliği 20 dolar seviyelerinde.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler