Pazartesi, Ekim 21, 2024

Chery Araçlara Android Auto Güncellemesi Geldi

Chery, Türkiye otomobil pazarında ses getirmeyi başardı. Marka, piyasaya göre çok daha uygun fiyata çok daha donanımlı araçları satışa çıkardı. Her ne kadar stok sorunlarından şikayet ediliyor olsa da bir yandan da ilk araçların sahiplerini bulmaya başladığını gördük. Bu noktada aracını teslim alan sürücüler için önemli bir haber de geldi. Zira Chery araçlara Android Auto desteği geldi.

Araçların satışa çıktığı ilk dönemde Tiggo 8 Pro, Tiggo 7 Pro ve Omoda 5 modellerinde multimedya ekranında sadece Apple CarPlay desteği vardı. Bu güncellemeyle beraber Android Auto desteği de araçlara eklenmiş oldu.

Chery Android Auto Güncellemesi Nasıl Yapılacak?

Multimedya sisteminde güncelleme yapılması ve Android Auto desteğinin aktif edilmesi için aracınızı bir Chery bayisine götürmeniz gerekiyor. Yaklaşık 1-1,5 saat arasında multimedya ekran için güncelleme tamamlanıyor ve araç size teslim ediliyor. Tabii ki bu süre bayi içerisindeki yoğunluk durumuna göre de değişebilir belirtmiş olalım.

BENZER:  JAECOO 7 Modelleri Türkiye’ye Gelmek Üzere Gemilere Yüklendi

Chery Android Auto

Güncellemeden sonra multimedya ekranınızda Android Auto simgesini göreceksiniz. Bu simge üzerinden cihazınız ile ekran arasında bağlantı kurmanız mümkün olacak. Bunun dışında güncellemenin ekstra büyük bir değişiklik getirmediğini de eklemiş olalım.

Muhtemelen multimedya sistemi için benzeri güncellemeler de devam edecek. Gelen güncellemeler multimedya sistemine herhangi bir yeni özellik kazandırır mı derseniz işte orasını bilemiyoruz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. merhaba. omoda 5 luksery paket satın aldım. adroid auto ikonu ekranda var. fakat her ne şekilde olursa olsun bağlantı sağlanamıyor. servis yetkilisi bana bakıyor ben ona bakıyorum. böyle saçma bi durumun içindeyim. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler kolay gelsin .

    • Merhaba Mehmet Bey;

      Araçlara sonradan gelen güncelleme ile Android Auto desteği geldi. Fakat bunun için aracı satın aldığınız bayiye ulaşmanız ve multimedya ekranı için güncellemeleri yaptırmanız gerekiyor. Bu güncelleme işlemini yaptırdınız mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler