Cuma, Nisan 26, 2024

COLORFUL iGAME GTX 1080 Ti Kudan Ekran Kartını Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Colorful firması yeni geliştirmiş olduğu ve bir o kadar da şaşırtıcı tasarıma sahip olan iGame GTX 1080 Ti Kudan modelini duyurdu. Şimdiye kadar piyasaya sürülen GTX 1080 Ti ekran kartları arasında en ilginç modeli desem yeridir. Şu sıralar Colorful bizleri şaşırtmaya devam ediyor.

Askeri Sert Hatlar

Ekran kartına şöyle bir yakından baktığımızda askeri sert hatların olduğunu görüyoruz. Hemen üzerindeki plaka da ekran kartına ‘savaşçı‘ modu kazandırmış. Açıkçası model kamuflajlı olması ile birlikte farklı bir görünüm elde edilmiş. Ancak kartın diğer referans tasarımlara göre bir uçak olmadığının altını çizelim. Teknik özellikler henüz liste halinde yayınlanmadı. Ayrıca bu kart satılacak mı yoksa bir prototip olarak mı üretildi onu da bilen yok henüz.

GTX 1080 Ti iGame Kudan ekran kartı serinin yeni amirali diyebiliriz hocalar. Teorik olarak LCD panelli Vulcan X OC’den daha iyi olduğunu düşünüyoruz. Ancak yukarıda da belirtmiş olduğum üzere teknik özellikleri henüz kesinleşmedi. Hızdan bağımsız olarak, tasarımın GTX 1080 Kudan modelinden geldiği belirtiliyor. Ufak tefek dokunuşlar olmuş elbette.

Şimdi sizlere bu kartın eşsiz bir özelliğinden bahsedeyim: Üzerinde bulunan entegre su bloğu performanstan kısmadığı gibi, bu seriye özel olarak üretilmiş. Eğer ASUS Poseidon’a sahipseniz size belki de benzersiz gelmeyebilir.

COLORFUL iGame GTX 1080 Ti KUDAN 003

COLORFUL iGame GTX 1080 Ti KUDAN

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler